Obavijesti

News

Komentari 138

Hrvatica spasila djecu: 'Bile su to njene zadnje minute života'

Hrvatica spasila  djecu: 'Bile su to njene zadnje minute života'
1

Hrvatica Antonela Kmet je prije dva tjedna u Italiji spasila svoju djecu od naleta auta. Njih je odgurnula sa 'zebre', a sebe je prepustila udaru i završila u komi. Nažalost, liječnici je nisu uspjeli spasiti

VIDEO

Svi smo bez teksta. Nema riječi koje mogu opisati našu tugu. Ozljede koje je zadobila bile su preteške - rekao je jedan od daljnjih rođaka Puljanke Antonele Kmet.

Ona je prije dva tjedna sa svojih dvoje djece prelazila ulicu u talijanskom mjestu Pieve di Soligo. U tom trenutku na njih je naletio automobil koji je vozila 87-godišnja vozačica. Antonela je u posljednji trenutak uspjela gurnuti svoju djecu sa pješačkog prijelaza, a sebe je prepustila udaru automobila.

Hitno je prebačena helikopterom u bolnicu, ali u komi u kojoj je potom ostala dva tjedna. Puna dva tjedna liječnici u Trevisu su pokušavali sve da spase Antonelu. U jednom trenutku, pojavio se tračak nade, ali nije potrajao.

- Jedan dan iznenada se probudila i zaplakala. Suze su joj navrle na oči. Taj tračak nade brzo je splasnuo. Bile su to posljednje minute njezina života - dodao je rođak.

Antonela je inače u Italiji radila kao teta u vrtiću i tog kobnog dana je pokupila djecu iz škole te ih vodila u slastičarnicu. Antonelini sugrađani imaju samo riječi hvale za nju.

Vozačica automobila se nakon nesreće pravdala policiji kako nije vidjela pješake jer joj je smetalo Sunce.

- Nisam vidjela troje pješaka na zebri. Doista nisam. Sunce koje je tog trenutka bilo na zalasku bliještalo mi je u vjetrobransko staklo. Poštujem prometne znakove, pravila i ne vozim brzo - izjavila je vozačica.

Iako je uspjela gurnuti svoju djecu sa prijelaza, i ona su zaradila ozljede i tek su nedavno otpuštena iz bolnice

Majka hrabrosti, kako su je prozvali talijanski mediji, biti će pokopana ovoga četvrtka na pulskom groblju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'
DRAMA OKO IZBORA

Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'

Svjetski mediji u ponedjeljak prenose odluku Ustavnog suda o zabrani kandidature Zorana Milanovića na predstojećim parlamentarnim izborima, a dio njih predsjednika predstavlja kao „populista” koji je „iznosio proruske stavove”, ali i kao jednog od najpopularnijih političara u zemlji