Obavijesti

News

Komentari 39

Hrvatski liječnik od Amerikanki radio ovisnice da bi se seksali

Hrvatski liječnik od Amerikanki radio ovisnice da bi se seksali
1

Mladen Antolić (55) do sada je već više puta bio u zatvoru no svaki put je platio jamčevinu i nastavio po starom. Opet su ga zatvorili zbog ilegalne prodaje lijekova

VIDEO

Liječnik Mladen Antolić (55) uhićen je prošlog tjedna u svom domu u Hunter's Creeku na Floridi zbog ilegalne prodaje tableta protiv bolova i organiziranja razvratnih zabava prepunih kokaina. 

Optužen je i da je zavodio i seksualno iskorištavao svoje pacijentice te im davao drogu i lijekove. 

Antolić je bio uhićen i u rujnu prošle godine zbog ilegalne preprodaje tableta. Navodno je bar jedan njegov pacijent (32) preminuo zbog predoziranja, no to mu još nije dokazano. Tada ga je prijavila pacijentica.

- Davao je ženama analgetike da ih učini ovisnima ili barem da ih drogira kako bi se mogao seksati s njima. On je liječnik. Ne bi smio predlagati pacijentima da koriste te lijekove - rekla je Antolićeva pacijentica policiji. Ona se, kaže, 'navukla' na tablete protiv bolova jer joj Antolić nije objasnio moguće posljedice. Nekoliko žena je potvrdilo njenu priču i policiji reklo da im je Antolić svima propisao tablete Oxycodone te da su sve postale ovisne. Jednoj od njih jenavodno liječnik plaćao da ju snima u donjem rublju, a gutala je od 8 do 15 tableta dnevno te je u konačnici završila na odvikavanju.

Kod Antolića su tada našli i oko 10 grama kokaina, 1.500 komada analgetika, 250 sedativa, pet pištolja, električni brojač novca, pornografske fotografije i oko 212.000 kuna, priopćila je policija. Zbog dilanja ilegalnih lijekova i kokaina završio je u zatvoru.

Liječnik koji je 1979. diplomirao u Zagrebu, platio je jamčevinu i nastavio po starome. Opet se u prosincu vratio u zatvor i opet platio jamčevinu.

Prošlog tjedna prijavio ga je zaposlenik njegove vlastite klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju nadomak Oregona kojem se nije sviđalo što radi pacijentima, javlja Orlando Sentinel.  Syad Hadi Shah kaže da je Antolić zgodne, mlade pacijentice naručivao sebi.

Ovog puta Antolića osim za ilegalnu preprodaju lijekova, terete za više kaznenih djela od reketarenja do kupnje seksa (jer je pacijenticama nekad davao i novac). Sudac je odbio smanjiti mu jamčevinu te je još uvijek u pritvoru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..