Obavijesti

News

Komentari 3

Hrvoje Burić: Kad osvojim mandat provodit ću revoluciju

Hrvoje Burić: Kad osvojim mandat provodit ću revoluciju
1

Burić je predstavio dvoje svojih kandidata za zamjenika gradonačelnika - Moranu Jokić i Marinka Koljanina. Za njih je rekao kako, ako pobijedi, "neće biti samo fikus-zamjenici kao dosad"

VIDEO

Nezavisni kandidat za riječkoga gradonačelnika Hrvoje Burić rekao je u petak da su ocjene gradonačelnik Vojka Obersnela kako je on nositelj konzervativne revolucije deplasirane te da će on - kad osvoji mandat - provoditi "komunalnu revoluciju u komunalnim društvima, demografsku revoluciju i proračunsku revoluciju" u gradskoj upravi. 

"Obersnelove tvrdnje su deplasirane te ideološke teme prepuštam njemu jer se jedino njima i bavi proteklih 20 godina", rekao je Burić, dodajući da Obersnela ne zanimaju građani, nego samo ideologija.

Obersnel je SDP-ov kandidat za još jedan mandat gradonačelnika.

Burić je predstavio dvoje svojih kandidata za zamjenika gradonačelnika - Moranu Jokić i Marinka Koljanina. Za njih je rekao kako, ako pobijedi, "neće biti samo fikus-zamjenici kao dosad", nego će imati odgovornosti i obveze utemeljene na viziji i programu.

Morana Jokić rekla je kako se namjerava brinuti za mlade obitelji i njihov ostanak u gradu. Ocijenila je da se u Rijeci događa demografsko propadanje te da je grad pred prekretnicom ako ga želi zaustaviti. Zbog toga namjerava osnovati gradski ured za demografiju i poticati poduzetništvo žena.

Marinko Koljanin, kao višedesetljetni međunarodni nogometni menadžer, bavit će se sportom i investicijama. U privlačenju investicija namjerava iskoristiti svoja poznanstva u sedam zemalja u kojima je živio.  Rekao je da u Rijeci ima dovoljno praznih prostora koji se mogu obnoviti za potrebe gospodarstva te da gradonačelnik, ako želi, može pridonijeti oživljavanju svakog dijela grada. Kad je riječ o sportu, nastojat će omogućiti što više rekreativnog sporta i bolje uvjete za treniranje djece i mladih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...