Obavijesti

News

Komentari 3

HGSS i policija pronašli nestalog muškarca (80) iz Nove Gradiške

HGSS i policija pronašli nestalog muškarca (80) iz Nove Gradiške

U potrazi su, uz pripadnike policije, sudjelovali i članovi HGSS-ove stanice Slavonski Brod, a prema izvješću na njihovoj stranici starac je pronađen dehidriran i dezorijentiran

Osamdesetogodišnjak teško narušenog zdravlja, čiji je nestanak prijavljen u utorak navečer, pronađen je u brdskom predjelu na području Nove Gradiške u srijedu oko 11 sati, izvijestila je brodsko-posavska policija.

U potrazi su, uz pripadnike policije, sudjelovali i članovi HGSS-ove stanice Slavonski Brod, a prema izvješću na njihovoj stranici starac je pronađen dehidriran i dezorijentiran.

Na radnika u Adžamovcima srušila se kuća: Izvukli ga vatrogasci, lakše je ozlijeđen
Na radnika u Adžamovcima srušila se kuća: Izvukli ga vatrogasci, lakše je ozlijeđen

- Policija je dojavu o nestanku muškarca dobila u utorak oko 20,20 sati, a na makadamskom putu pronađen je osobni automobil kojim se muškarac odvezao dan ranije od kuće - rekla je za Hinu glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Policajci su sinoć krenuli u pretragu terena oko mjesta na kojem je pronađen osobi automobil ali je potraga zbog noćnih uvjeta ubrzo prekinuta. Uz angažman članova HGSS-a, policajci su potragu nastavili jutros te je oko 11 sati muškarac pronađen u šipražju na nepristupačnom terenu odakle je na nosilima prebačen do vozila Hitne pomoći.

Neslužbeno se doznaje da je muškarac pretrpio moždani udar zbog čega se nije mogao vratiti do svog automobila.