Obavijesti

News

Komentari 197

Hvar objavio rat partijanerima: Kazne za golotinju i opijanje...

Hvar objavio rat partijanerima:  Kazne za golotinju i opijanje...

Tko gradskim ulicama Hvara bude šetao u kupaćem kostimu, platit će do 600 eura, žene u gornjem dijelu kupaćeg kostima i muškarci golog torza platit će do 500 eura...

VIDEO

Kao što je to ranije i najavio, hvarski gradonačelnik Rikardo Novak objavio je rat razularenim turistima i golotinji na ulicama svoga grada.

Na ulazu u Hvar ovoga je vikenda osvanula tabla s upozorenjem gostima i kaznama koje ih očekuju u slučaju neprimjerenog ponašanja.

Tko gradskim ulicama šeta u kupaćem kostimu, platit će do 600 eura, žene u gornjem dijelu kupaćeg kostima i muškarci golog torza do 500 eura, a onaj tko tetura ulicom s bocom u ruci i pijan leži na ulici do 700 eura.

Gradonačelnik Hvara Rikardo Novak nedavno je prozvao britanske turiste zbog pijančevanja i golotinje.

"Povraćaju po gradu, uriniraju na svakom kantunu, hodaju bez majica, spavaju na gradskim površinama, bauljaju okolo i ne znaju za sebe", kazao je Novak u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

"Sve ima svoje granice. Ugostitelji ne bi trebali primati gole u svoje objekte i prestati im točiti alkohol ako vide da su previše popili. 

Novak je rekao da Hvar ne želi biti isključivo party destinacija.

"Mladi turisti su dobrodošli, ali morat će znati kako se ponašati ovdje. Zarada po svaku cijenu nije turizam kakav želimo na otoku", rekao je Novak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina