News

Komentari 93

I četvrti radnik ZTC-a dao otkaz

I četvrti radnik ZTC-a dao otkaz

Zrakoplovno tehnički centar je u četvrtak pak objavio samo da je treći radnik dao otkaz te su rekli da otkazi neće utjecati na dinamiku remonta protupožarnih zrakoplova

I četvrti radnik ZTC-a dao je otkaz, javlja Dnevnik.hr. Navode da je riječ o jednom mehaničaru alatničaru. 17 radnika nije na odmoru. Za popravak ovih letjelica ne brinu.

- Što se tiče air-tractora imamo jednu pričuvnu opciju - rekao je u četvrtak predsjednik uprave ZTC-a Zdravko Klanac na konferenciji za novinare. Na pitanje što znači pričuvna opcija, potvrdio je da je riječ o ljudima iz mirovine.

ZTC je u četvrtak pak objavio samo da je treći radnik dao otkaz te su rekli da otkazi neće utjecati na dinamiku remonta protupožarnih zrakoplova.  

- Radnik po zanimanju limar iz organizacijske cjeline nevezane za linije zrakoplova zatražio je prošlog tjedna sporazumni raskid ugovora o radu radi odlaska na novo radno mjesto s boljim materijalnim uvjetima i plaćom. Taj slučaj nevezan je za drugu dvojicu mehaničara koji su s bolovanja odlazili raditi u inozemstvo a raskide ugovora o radu zatražili su u srijedu, priopćila je Uprava državne tvrtke u kojoj se servisiraju protupožarni zrakoplovi - naveli su i poručili da takav razvoj događaja neće utjecati na dinamiku remonta protupožarnih zrakoplova i zadane rokove. 

Najčitaniji članci