Obavijesti

News

Komentari 17

"I Podravkina hostesa bi bolje od Bajsa odradila kampanju"

"I Podravkina hostesa bi bolje od Bajsa odradila kampanju"
1

Koprivničko-križevački ogranak HSS-a slaže se da su Damir Bajs i Josip Friščić odgovorni za izborni debakl stranke. Svi su u iščekivanju unutarstranačkih izbora

VIDEO

Siguran sam da bi svaka Podravkina hostesa koja promovira flips bolje odradila predizbornu kampanju od ministra turizma Damira Bajsa. On je najodgovorniji za izborni debakl u 2. izbornoj jedinici i zato treba odstupiti iz vodstva stranke, poručio je na press konferenciji koprivničko-križevačkog ogranka HSS-a član njegovog vodstva župan Darko Koren.

Dodao je da je Friščićeva odluka o prepuštanju saborskog mandata Damiru Bajsu bila nelegalna, jer to može učiniti samo vodstvo HSS-a.

- Ta je odluka ovjerena štambiljem koji koristimo za, primjerice, bankovne transakcije i slične operativne stvari, ali nikako za tako značajne odluke. Zbog takvog ponašanja i stanja u kojem je stranka trenutno i Friščić treba otići - naglasio je Koren i time dao do znanja da je raskol u vrhu te stranke vrlo velik.

- Vrlo je vjerojatno da će budući saziv Sabora prihvatiti odluku Friščića da ga zamijeni Bajs iako je ona protivna statutu HSS-a - rekao je križevački gradonačelnik i jedan od kandidata za mjesto predsjednika HSS-a Branko Hrg. 

Tvrdi da će unutarstranački izbori početkom iduće godine biti prvi demokratski te da su se dosadašnji predsjednici birali isključivo lobiranjima.

- Dogovorio sam sa samoborskim gradonačelnikom Krešom Beljakom da pred članove stranke izađemo sa mojom predsjedničkom i njegovom dopredsjedničkom kandidaturom. Čini mi se da je sada vrijeme da članovima ispunimo želju za promjenama, jer je podrška koju dobivamo, iako neslužbena zbog straha od pritisaka još uvijek aktualnog vodstva, sve vidljivija - izdvojio je Hrg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa