Obavijesti

News

Ideja za romantičan vikend bijeg - predivni Rim

Ideja za romantičan vikend bijeg - predivni Rim
7

Rim – očarati će vas svojim nepobjedivim šarmom i tisućljetnom povijesti. Upoznajte se sa svim znamenitostima koje krase ovaj talijanski biser. Neka vas inspirira talijanska prijestolnica

VIDEO

Divni vječni grad. Grad mnogih znamenitosti i popularnih točki za turiste iz cijelog svijeta. Posjetite veličanstveni Koloseum, prelijepu Fontano di Trevi i živahnu Piazzo di Spagna, isprobajte pravu talijansku pizzu i omamljivo mirisnu kavu … otkrijete Rim u jedinstvenom talijanskom stilu!  

When in Rome… Ili 4 obavezne točke prilikom vašeg posjeta Rimu:

  1. Fontana di Trevi, jedan od simbola vječitog grada, barokna je umjetnina i budi scenografski učinak koji stvara ograničen prostor neposredne okoline u obliku kazališta. Središnja niša prikazuje Neptuna u svečanoj kočiji koju pokreću konji, a voda tekući preko stijena se na kraju sakuplja u bazenu. Legenda kaže da ako bacite novčić u vodu i zaželite želju, ta će se sigurno ispuniti, a vi ćete se vratiti u Rim.
  1. Piazza di Spagna jedan je od najljepših trgova u Rimu poznatiji kao španjolske stepenice. Najpoznatija rimska znamenitost, pored amfiteatra, popularna je kontaktna točka zbog lokacije u srcu gradske trgovačke četvrti.
  1. Amfiteatar Colosseum ne treba posebno predstavljati. Značajna ostavština poznata je kao najprepoznatljiviji simbol Italije, te drugi najprepoznatljiviji simbol Europe – nakon Eiffelovog tornja. U nekadašnjoj su se areni održavale gladijatorske igre pred 50.000 ljudi.
  1. U Vatikanskim muzejima možete pogledati najvažnije umjetničke kolekcije na svijetu – od etruščanske umjetnosti, slavnih skulptura, najboljih Raffaelovih djela i, naravno, Sikstinsku kapelu. Ne propustite obilazak Panteona i baziliku Sv. Petra u Vatikanu. 

Portal za povoljniju kupnju hotelskih paketa Megabon, u svoju mnogobrojnu ponudu ubraja i city break hotel odličan za vaš posjet veličanstvenom Rimu. Riječ je o hotelu Arcadia 3* koji je udaljen svega 20 minuta od rimskog povijesnog središta i samo nekoliko minuta od rimskih ruševina na Via Appia Antica te jednog od najpoznatijih trgovačkih centara u gradu. Nedaleko od hotela znameniti je predio Castel Gandolfo s papinom ljetnom rezidencijom i prekrasnim jezerom Albano (poznatim kao jezero Castel Gandolfo).

 

Ponuda je dostupna svim korisnicima Megabon portala do kraja 2016. godine uz visoki popust od -50%. Ponuda uključuje 3-dnevni boravak u hotelu za 2 osobe za nevjerojatnih 575 kn!

Više o Megabon ponudi na www.megabon.eu

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa