News

Komentari 3

Ima zip-line: I roditelji se žele igrati na ovom novom igralištu!

Ima zip-line: I roditelji se žele igrati na ovom novom igralištu!

Preuređenje igrališta na plaži u Poreču koštalo je 700.000 kuna, što su financirali Turistička zajednica i Grad Poreč. Na svečanom otvorenju niz tobogane su se spuštali i veliki i mali

Nakon što su proteklih godina uredili čak osam gradskih plaža duž cijele porečke rivijere, vrijednosti više od 20 milijuna kuna, Grad Poreč krenuo je s uređenjem igrališta uz plaže. 

Poreč inače ima preko stotinu dječjih igrališta, a novouređeno spada u sam vrh. Zip-line, ljuljačke, tobogani, drvene kućice, gljive za preskakanje, klackalice, antitraumatska gumena podloga… Sve je to samo dio elemenata i sprava za igranje postavljenih na novouređenom, modernom dječjem igralištu na Gradskom kupalištu. Na ovom, od ranije vrlo popularnom i posjećenom dječjem igralištu, početkom prosinca uklonjene su sve stare i dotrajale dječje sprave te je počelo uređenje okoliša i postavljanje novih sprava tvrtke Regoč iz Zagreba. 

Obnovu parka financirala je lokalna Turistička zajednica uz potporu Grada Poreča, za što je kroz dvije godine izdvojeno oko 700 tisuća kuna. Samom otvorenju prisustvovao je gradonačelnik Loris Peršurić, a koji je naglasio da se nada kako će novo igralište zasigurno se svidjeti, prije svega mališanima, ali i njihovim roditeljima i svim  ostalim korisnicima.

Najčitaniji članci