Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

'Imali smo sjajan sastanak, razgovarali smo o reformama'

Kim Kardashian se na sastanku u Bijeloj kući založila za pomilovanje Alice Marie Johnson (63), koja je prije više od 20 godina osuđena na doživotni zatvor zbog zloupotrebe narkotika

16 komentara

Kim Kardashian susrela se u srijedu u Bijeloj kući s predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom. Razgovarali su o o reformi zatvorskog sustava u Americi.  Kim se založila za pomilovanje Alice Marie Johnson (63), koja je prije više od 20 godina osuđena na doživotni zatvor zbog zloupotrebe narkotika.

Johnson je kažnjena jer je radila kao 'telefonska mula', odnosno služila je kao veza između velikih dobavljača uličnih dilera droge, a to joj je bio prvi sukob sa zakonom u životu. Kardashian se za njezin slučaj zainteresirala krajem prošle godine, a o Johnson je razgovarala i s Trumpovim zetom Jaredom Kushnerom te bi uskoro trebala s njim održati još jedan sastanak o toj temi kao i s njegovom suprugom Ivankom. 

Trump je objavio na Twitteru fotografiju iz Ovalnog ureda na kojoj pozira u društvu Kim Kardashian.

- Imali smo sjajan sastanak, razgovarali smo o reformama zatvorskog sustava i izricanju presuda, napisao je na Twitteru.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message