Obavijesti

News

Komentari 2

INA obnovila dječje igralište u Koprivnici, mališani oduševljeni

INA obnovila dječje igralište u Koprivnici, mališani oduševljeni
1

Ideja se rodila u INA-i koja je pokrenula Facebook kampanju za opremanje dječjih igrališta i parkova u zemlji zajedno s gradovima koji dobiju najveću podršku od svojih građana

VIDEO

Pedesetak mališana iz koprivničkog Dječjeg vrtića Tratinčica u pratnji teta u srijedu u 9,30 sati na obnovljenom dječjem igralištu na Trgu kralja Tomislava, pjesmom je dočekalo koprivničkog gradonačelnika Mišela Jakšića i predstavnika INA-e, Borka Butorca.

Gradonačelnik Jakšić je riječima dobrodošlice pozdravio predstavnike naftne kompanije koji su obnovu dječjeg igrališta u jednom od najvećih gradskih stambenih blokova, na radost najmlađih uložili 200.000 kuna bez PDV-a.

- Najveća hvala INA-i, ali i svim građanima Taraščice i cijele Koprivnice koji su s nekoliko tisuća lajkova omogućili da ovaj kvart na natjecanju dobije 10 novih sprava za igranje. Po reakcijama na Facebooku, ali i onima u kompaniji koja nam je darovala pomagala, pokazalo se da je ova pozitivna priča uspješno privedena kraju. Kad vremenski uvjeti dozvole, krećemo s hortikulturnim uređenjem samog okoliša. Ovo je sjajno buduće dječje okupljalište gotovo u srcu Koprivnice - pojasnio je prvi čovjek Koprivnice.

Koprivnica u svim kvartovima ima 35 igrališta i to Grad redovito održava. Bilo na način da postavi nova igrala ili obnovi stara. Jakšić se pohvalio da se i preko brojnih dječjih igrališta vidi kako grad diše, ali iz godine u godinu raste, uz obećanje da će se taj trend ulaganja i izgradnju novih igrališta nastaviti. Direktor prodajne operative INA-e, Borko Butorac, naglasio je kako kompanija nastoji biti odgovoran i aktivan član zajednice.

- Koprivnica je izabrana s razlogom jer su po mnogočemu prvi ili među vodećim gradovima u Hrvatskoj, a to prepoznaju i Koprivničanci jer su oni svojim brojnim lajkovima u Facebook kampanji „dovukli“ pomagala u svoj grad - naglasio je Butorac, prije nego je zajedno s Jakšićem otvorio igralište.

Ideja se rodila u INA-i koja je pokrenula Facebook kampanju za opremanje dječjih igrališta i parkova u zemlji zajedno s gradovima koji dobiju najveću podršku od svojih građana. Koprivnica je prva u Hrvatskoj koja je ostvarila ovu potporu. Kompanija tijekom ove godine kroz razne vidove i kampanje podržava slične akcije, u koje će uložiti više od milijun kuna.

Uz podravsku metropolu još će pet gradova dobiti po 200.000 kuna u neto iznosu za istu namjenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa