Obavijesti

News

Komentari 5

Iščupao brisač s autobusa pa njime razbio staklo na dva busa i iščupao retrovizor na autu

Iščupao brisač s autobusa pa njime razbio staklo na dva busa i iščupao retrovizor na autu
4

Nepoznati muškarac u ponedjeljak popodne iščupao je brisač s autobusa linije 270, njime razbio vjetrobransko staklo i vozačeva vrata dva autobusa, a zatim je iščupao i retrovizor s autmobila na semaforu

Pohod na vozila. Tako svjedoci objašnjavaju što je nepoznati muškarac oko 17 sati i 30 minuta u ponedjeljak radio na okretištu Dubec. 

Pokretanje videa ...

Iščupao je brisač sa ZET - ovog autobusa na liniji 270 i njime razbio vjetrobransko staklo i vozačeva vrata tog i još jednog autobusa.

Dok se udaljavao od mjesta zločina, stao je pored automobila na semaforu i iščupao retrovizor. 

- Imali smo dojavu, osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem privedena je i trenutno je na kriminalističkoj obradi - rekli su nam iz PU zagrebačke. 

Iz ZET-a su odgovorili:

Iz još neutvrđenih razloga, odrasla muška osoba je jučer oko 17.50 sati na terminalu Dubec prouzročila materijalnu štetu na autobusima ZET-a i jednom osobnom vozilu. Muškarac je s jednog od autobusa otkinuo brisač te njime razbio dva vjetrobranska i dva bočna stakla na autobusima, pri čemu je lakše ozlijeđen i vozač autobusa koji je u tom trenutku sjedio za upravljačem. Na lice mjesta odmah je pozvana policija koja je uz primjenu sile muškarca svladala. Zbog navedenog događaja, bilježili smo manje poteškoće u prometovanju autobusnih linija s terminala Dubec.