News

Komentari 104

Ispričali se nogometaši koji su bocama gađali džamiju u BiH

Ispričali se nogometaši koji su bocama gađali džamiju u BiH

Ljubičić i Sudar, koji su za praznike stigli u Kiseljak, zaustavili su se ispred gradske džamije i gađali se staklenim bocama. Kažu da im je žao i da se takvo što neće ponoviti

Austrijski nogometaši Dejan Ljubičić i Daniel Sudar ispričali su se što su bocama u srijedu gađali džamiju u Kiseljaku. Kazali su da su uzorni sportaši, da ne piju te istaknuli da se ovako nešto neće ponoviti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Želim se ispričati svima ovdje. Razgovarao sam ovdje s dobrim ljudima. Ono što sam učinio, to se više neće ponoviti. Ja nisam takav karakter. Ispričavam se svima muslimanske vjere, sigurno ću imati kontakt sa ovim ljudima - kazao je Dejan Ljubičić za N1.

- Ja se ispričavam. Sram me ovoga što sam napravio. Ispričavam se prijateljima muslimanima, mojoj obitelji. Oprostite - dodao je Daniel Sudar u razgovoru za N1.

Ljubičić i Sudar, koji su za praznike stigli u Kiseljak, zaustavili su vozilo marke Mercedes ispred gradske džamije nakon čega su bacili nekoliko staklenih boca prema pročelju pričinivši manju materijalnu štetu.

Nakon prijave napada policija je u četvrtak navečer zaustavila vozilo i legitimirala dvojicu austrijskih državljana. Oni su tijekom ispitivanja u policiji priznali da su bacali boce na džamiju.

- Što sam rekao i njima, žao mi je. Oni su napravili najveću štetu sebi. Mi smo pokušavali spustiti tenzije. To nam ne treba. BiH, onakva kakva je - je jedan ukras Europe. Trebamo njegovati nađe različitosti - rekao je Kenan ef. Bajrić.

- Ovo tome ne doprinosi. Želim im sve najbolje u životu. Oni imaju preporuku, da svima govore da ovakve stvari nisu u redu. Zlatno pravilo, nemoj činiti drugom ono što ne bi želio tebi da učini netko - naveo je efendija Bajrić za N1.

Dejan Ljubičić je nogometaš Rapida iz Beča, a upisao je 14 nastupa u tamošnjoj Bundesligi. Igrao je za mlađe selekcije Austrije, a za U-21 tim ima tri nastupa.

Daniel Sudar koji je također potekao u Rapidu iz Beča, na posudbi je u austrijskom niželigašu SC Wiener Neustadt II.

Najčitaniji članci