Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Hrvat sina (2) tukao do smrti: Hvalio se pištoljima i drogom

Hrustića je talijanska policija uhitila zbog teškog i namjernog ubojstva, a sve je priznao pred tužiteljicom Giovannom Cavalleri. Kad je policija našla tijelo dječaka, tijelo mu je bilo puno modrica...

Foto: Facebook
200 komentara

Aliza Hrustić (25) tukao je sina (2) sve dok maleni nije preminuo. Kaže da je to napravio u trenutku bijesa, piše La Repubblica. 

Hrustića je talijanska policija uhitila zbog teškog i namjernog ubojstva, a sve je priznao pred tužiteljicom Giovannom Cavalleri. Kad je policija našla tijelo dječaka, tijelo mu je bilo puno modrica, a na glavi mu je bila vidljiva rana i noge u povojima, a bilo je i tragova krvi. Prema pisanju talijanskih medija, roditelji su nazvali hitnu pomoć oko pet sati ujutro, a kad je policija stigla dijete je već bilo mrtvo.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Dječakova majka, Silvija Zahirović (23), inače je trudna s petim djetetom. Par je imao četvero djece, a jedno dijete živi u Hrvatskoj, a dvoje je djece već povjereno socijalnim službama.

Otac dječaka Aliza Hrustić rođen je u Firenci, no hrvatskog je podrijetla. Na svojoj Facebook stranici pohvalio se slikom hrvatske putovnice. Na profilu se hvalio i modnim kombinacijama, oružjem i drogom. Supruga Silvija ga je odmah po dolasku policije optužila za ubojstvo djeteta. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Ne znamo je li dijete plakalo, on je samo rekao da nije mogao spavati pa je uzeo hašiš. Ustao je zbog bolova i u napadu bijesa pretukao dvogodišnjaka - rekao je šef talijanske policije Lorenzo Bucossi.

Hrustićeva obitelj tvrdi da je on inače bio razdražljiv i nasilan tip te da već dvije godine ne razgovaraju s njim, piše La Repubblica.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

 

Možda vas zanima i ovo:
Message