News

Komentari 23

'Izaći će još puno toga o Žiniću, ako su odlučili riješiti ga se...'

'Izaći će još puno toga o Žiniću, ako su odlučili riješiti ga se...'

Nikola Grmoja je rekao da je Ivo Žinić postao teret za HDZ-a, a da ako ne ode prije lokalnih izbora da će ga tada građani smijeniti

Za sve Žinićeve afere se znalo i imam osjećaj da netko pušta dokumente i informacije u javnost. Žinić je postao teret HDZ-u i treba naći nekoga tko će odgovarati za sve te grijehe, rekao je Nikola Grmoja u Saboru o slučaju sisačko-moslavačkog župana, HDZ-ovog Ive Žinića, koji živi u državnoj kući besplatno, a ima nekoliko nekretnina u svom vlasništvu.

POGLEDAJTE VIDEO

Istaknuo je i kako se vidjelo nesnalaženje u ovoj krizi, spomenuvši prozivanje volontera za to što su pomagali.

- Vidjeli smo potpuno nesnalaženje u ovoj krizi, prozivanje volontera zato što su pomagali, a ni danas građani Siska ne znaju hoće li njihove kuće biti obnovljene. Kao zastupnik izabran u šestoj izbornoj jedinici sazvat ću sastanak svih zastupnika iz te jedinice da prisilimo Vladu da riješi to pitanje - poručio je.

O Žiniću su svi znali kakav je župan, dodao je Grmoja.

- Jer su vijećnici Županijske skupštine upozoravali da mu ne mogu postavljati pitanja na sjednicama. Plenković tada nije reagirao ni bilo tko drugi, no, izaći će još puno toga oko Žinića posebno ako su ga se odlučili riješiti. Možda Žinić i ostane, ali u tom se slučaju nadam da će ga građani smijeniti na izborima - poručio je.

Najčitaniji članci