Obavijesti

News

Izgradite uspješnu karijeru uz mnoštvo pogodnosti

Izgradite uspješnu karijeru uz mnoštvo pogodnosti
1

Izgradnja uspješne karijere svakom je pojedincu izazov zato je Hrvatska pošta idealno mjesto za rad.

Hrvatska pošta je tri godine zaredom, 2017., 2018. i 2019. nosilac Certifikata Poslodavac Partner kojim se iznova potvrđuje postizanje izvrsnih uspjeha u upravljanju ljudskim resursima. Kvaliteta upravljanja ljudskim resursima dio je razvojne strategije Pošta2022. u čijem su središtu radnici te temeljne poštanske vrijednosti: povjerenje, proaktivnost i izvrsnost.

U današnjem poslovnom okruženju i na tržištu brzina prilagodbe iznimno je važna, stoga Hrvatska pošta ulaže znatne resurse u razvoj znanja pružajući radnicima sve potrebne edukacije, bilo interne ili vanjske. 

Hrvatska pošta prepoznaje i cijeni radnike kao svoju najveću vrijednost te im uz redovita primanja proizašla iz stabilnog poslovanja nudi i brojne dodatne pogodnosti. Zahvaljujući kvalitetnom i vrijednom radu svojih radnika, Hrvatska pošta danas je uspješna i cijenjena tvrtka.

Radnici Hrvatske pošte mogu pohađati interne edukacije na kojima mogu razviti informatička znanja, steći prodajne vještine te pohađati stručne edukacije prilikom uvođenja novih usluga ili za druge potrebe posla. Hrvatska pošta svojim radnicima daje godišnje nagrade uplatom u treći mirovinski stup na temelju upravljanja radnim učinkom, a svi imaju i godišnje osiguranje. Budući da smo poslodavac s radnim mjestima na koja se odnosi dvokratni rad, rad u popodnevnim smjenama, rad vikendom te rad noću, radnici na ovim radnim mjestima dobivaju dodatke odnosno uvećanja na redovnu plaću. Participiramo u troškovima prijevoza svih naših zaposlenika, a pružamo im i mogućnost sistematskih i specijalističkih pregleda na teret poslodavca. 

Odgovornost prema korisnicima, kao i prema vlastitim radnicima važna je sastavnica poslovanja Hrvatske pošte. Istraživanja provedena u ovom području pokazuju i potvrđuju da su zadovoljni radnici, koji znaju da poslodavac cijeni i vrednuje njihov rad, zalaganje i postignuća, ujedno i najbolji radnici, najpouzdaniji promotori i najbolja reklama neke tvrtke. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"