News

Komentari 16

Izrael ima toliko cjepiva da su se počeli cijepiti u IKEA-i

Izrael ima toliko cjepiva da su se počeli cijepiti u IKEA-i

Do sada je u Izraelu obje doze cjepiva protiv covida-19 primilo nešto manje od tri milijuna ljudi, a cilj je procijepljenost u društvu od (najmanje) 70 posto

Izrael raspolaže s toliko cjepiva, da građane nastoji i požurivati da se odazovu kampanji cijepljenja. U akciju se uključio i div za prodaju namještaja iz Švedske, IKEA.

Do sada je u Izraelu obje doze cjepiva protiv covida-19 primilo nešto manje od tri milijuna ljudi, a cilj je procijepljenost u društvu od (najmanje) 70 posto kako bi se postigao imunitet krda i zaustavilo širenje korona virusa.

Velikoj kampanji cijepljenja protiv covida-19 u Izraelu odazvala se i IKEA, navodi u svom članku Arieh Kovler za Redaktionsnetzwerk Deutschland, koji je prenio poziv iz centrale švedske tvrtke za Izrael da se Izraelci mogu javiti u trgovinu do utorka između 10 i 17 sati kako bi primili odgovarajuće cjepivo.

U ponudi su cjepiva BioNTech/Pfizer i AstraZeneca, navodi se dalje. Cijepljeni građani u Izraelu opet smiju posjećivati teretane, hotele, kazališta, sportske događaje.

Najčitaniji članci