Obavijesti

News

Izvrsnost u izazovima: Heineken Hrvatska dobio veliko priznanje

Izvrsnost u izazovima: Heineken Hrvatska dobio veliko priznanje
3

Kompanija je omogućila rad od kuće svim zaposlenicima čija priroda posla to dozvoljava, te je osigurala pravovremenu i transparentnu komunikaciju sa zaposlenicima, kao i različite oblike psihološke podrške

VIDEO

Kompanija HEINEKEN Hrvatska dobitnica je priznanja Izvrsnost u izazovima koje konzultantska kuća SELECTIO od travnja ove godine dodjeljuje poslodavcima koji se ističu brigom za svoje zaposlenike, a posebno u vrijeme pandemije koronavirusa.

Ovim je priznanjem još jednom potvrđena predanost kompanije HEINEKEN Hrvatska kreiranju zdravog radnog okruženja za zaposlenike te razvoju najboljih HR praksi koje agilno odgovaraju na realne poslovne izazove.

Tijekom izazovnog razdoblja javnozdravstvene krize, kompanija je omogućila rad od kuće svim zaposlenicima čija priroda posla to dozvoljava, te je osigurala pravovremenu i transparentnu komunikaciju sa zaposlenicima, kao i različite oblike psihološke podrške, uključujući edukaciju o nošenju s novonastalim izazovima. Također, kompanija je posebnu pažnju posvetila svojim partnerima i dobavljačima kojima je redovito pružala podršku u održavanju kontinuiteta poslovanja. Uz to, novčanim i drugim donacijama i sredstvima pomogla je bolnicama i drugim institucijama na prvoj crti kako bi im olakšala ovo teško razdoblje.

Kako bi se zaposlenicima omogućio nastavak profesionalnog razvoja tijekom lockdowna, pokrenuta je online akademija – platforma za podjelu znanja među kolegama. Različite inicijative, poput obavezne pauze za ručak i jednog dana u tjednu bez online sastanaka, olakšale su rad od kuće i omogućile bolju ravnotežu privatnog i poslovnog života. U vrijeme nestašice zaštitnih maski, zaposlenicima se osigurao set maski za članove obitelji, a kao zahvalu za pojačan trud koji su ulagali tijekom proteklih mjeseci zaprimili su personalizirane zahvalnice i proizvode kompanije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„U samo nekoliko dana od početka pandemije prilagodili smo poslovanje novim okolnostima i reorganizirali se unapređujući pritom poslovne procese. Znali smo da je najvažnija otvorena, dvosmjerna komunikacija kako bismo održali, pa i pojačali povjerenje u kriznoj situaciji. Koristili smo stoga velik broj komunikacijskih kanala za formalnu i neformalnu komunikaciju na svim razinama, od Uprave do naših zaposlenika na terenu. Dodatno, kako bi se zaposlenici koji rade od kuće mogli kvalitetno 'podružiti', organizirali smo digitalne pauze za kavu i online pivo poslije posla, s ciljem jačanja grupne kohezije. Svakako treba spomenuti i video podrške, u kojem su naši kolege jedni drugima poslali pozitivne poruke“, istaknula je Ljudmila Bratko Gašpić, menadžerica korporativnih komunikacija u HEINEKENU Hrvatska.

Posebnu pažnju HEINEKEN Hrvatska posvećuje sigurnosti, te je u ovoj situaciji stvaranje sigurnog i transparentnog radnog okruženja bio prvi prioritet, a različite komunikacijske inicijative bile su usmjerene na na održavanje povjerenja, smanjivanje straha i neizvjesnosti.

Danijela Govorčinović Šimunović, direktorica Sektora za ljudske resurse u HEINEKENU Hrvatska istaknula je: „Ovo je priznanje još jedan od dokaza da mi kao kompanija, bez obzira na okolnosti, ne odustajemo od njegovanja onog što nam je najvrednije, a to su naši zaposlenici. Još su bitniji od toga njihovo zadovoljstvo i potvrda da je HEINEKEN Hrvatska izvrsno mjesto za rad, i dalje jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj. Timski rad i transparentna komunikacija, agilnost kojom se rješavaju prepreke te kontinuirana podrška u svim aspektima života i poslovanja, dobar su temelj za svladavanje svakog izazova. Nastavit ćemo ulagati u dobrobit naših zaposlenika, kako bi zajedno što lakše prebrodili ova neizvjesna vremena .“

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji