Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Jambo psovao Katarini Ujdur: 'Je*** mi se što imate za reći'

Na točki koja se ticala Dječjeg Vrtića Metković osvrnula se na presudu protiv bivšeg ravnatelja Dječjeg vrtića Metković koji je osuđen jer je dizao novac vrtića karticom za osobne potrebe. Jambo je reagirao psovkom

Pixsell
Foto: Pixsell

Na sjednici Gradskog vijeća u Metkoviću Stipe Gabrić Jambo Katarini Ujdur, Mostovoj zastupnici u vijeću i bivšoj gradonačelnici, na njezine opaske odgovorio je vulgarnim rječnikom.

Ujdur se u svojoj riječi osvrnula na presudu bivšeg ravnatelja vrtića koji je novac vrtića dizao za osobne potrebe kojega je, kaže Ujdur, Jambo kao gradonačelnik postavio.

- Na točki koja se ticala Dječjeg Vrtića Metković osvrnula sam se na presudu protiv bivšeg ravnatelja Dječjeg vrtića Metković koji je osuđen jer je dizao novac vrtića karticom za osobne potrebe. Jambo je na to počeo urlati i psovati i poručio mi je ''da se njemu j... što ja govorim i da ako je čovjek krao da je krao za sebe'' iako ga je on kao gradonačelnik postavio. Predsjednik Gradskog vijeća iz redova HDZ-a nije ga kaznio zbog divljačkog ponašanja i neprimjerenog riječnika - napisala je Ujdur na Facebook profilu tijek razgovora te uz njega podijelila i videosnimku.

Stipe Gabrić Jambo od zadnjih je lokalnih izbora održanih u lipnju u vladajućoj većini Gradskog vijeća koju predvodi HDZ sa sedam zastupnika. Jambin HSS ima dva, a SDP-HSU jednog. Most koji je u oporbi ima sedam zastupnika u Gradskom vijeću grada Metkovića.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message