Obavijesti

News

Komentari 506

Jandroković: Neće im to proći, u SDP-u stalno izmišljaju afere

Jandroković: Neće im to proći, u SDP-u stalno izmišljaju afere
3

Sve je po zakonu. I želja je predsjednice, i HDZ-a da sredstva iz njezine kampanje idu u humanitarne svrhe i ići će, poručio je na konferenciji za medije Jandroković

VIDEO

Nakon udara na predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović s Iblerovog trga, Gordan Jandorković (HDZ) poručio je da je po pitanju donacije predsjednice HDZ-u sve po zakonu . Optužio je SDP da su do izbora očito odlučili preuzeti taktiku skretanja s bitnih tema, sukoba, podjela i izmišljanja afera usmjerenim prema političkim protivnicima jer nemaju nikakve gospodarske rezultate.

- Neće im to proći - poručio je Jandroković.

VIDEO

Napomenuo je da su SDP-ovci prvo željeli plasirati tezu da je HDZ u sukobu s predsjednicom države, a sada su promijenili taktiku pa žele kompromitirati Kolindu Grabar Kitarović i HDZ jer su željeli dobru namjeru prikazati kao spornu.

'Predsjednica nije uplatila novac u proračun jer sumnja kako će taj novac oni koristiti'

- Sve je po zakonu , i želja je predsjednice i HDZ-a da sredstva iz njezine kampanje idu u humanitarne svrhe i ići će. Predsjednica je mogla zadržati sredstva, kao što je to prema našim informacijama učinio Ivo Josipović, ili ih je mogla uplatiti u proračun. Sasvim je sigurno, a to je vjerojatno i razlog zašto predsjednica nije uplatila novac u proračun jer sumnja kako će ih oni koristiti - rekao je Jandroković.

Podsjetio je na afere aktualne vlasti, od kupovine pametnih telefona, luksuznih automobila, skupog preseljenja pojedinih ministarstva u Zagrebtower pa sve do premijerovog puta Vladinim avionom na Krk te prve potpredsjednice Vlade koja je naručila Vladin avion da po nju dođe do Ankare.

'Bolje je taj novac dati u humanitarne svrhe nego u proračun'

- Što je bolje i poštenije? Stranačka sredstva uplatiti u humanitarne svrhe za pomoć ljudima ili tim novcem plaćati skupe strane konzultante za popravljanje vlastitog lošeg imidža - pitao je Jandroković.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 506
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca