News

Komentari 51

Jedan broj falio da osvoji 140 mil. kuna, ali nije ni ovo loše...

Jedan broj falio da osvoji 140 mil. kuna, ali nije ni ovo loše...

Pažanin je imao 5+1 kombinaciju na Eurojackpotu. Osvojio je šest milijuna kuna. Sad može u mirovinu, a u Hrvatskoj lutriji čekaju da im se javi. Prema pravilniku igrač može ostati anoniman

Od 2012. godine Eurojackpot je osvojen 53 puta - 25 puta u Njemačkoj, 13 puta u Finskoj, 5 puta u Danskoj, po dva puta u Sloveniji i Norveškoj te po jednom u Španjolskoj, Nizozemskoj, Mađarskoj, Italiji, Češkoj i Hrvatskoj. Igrač s Paga je u petak bio blizu iznosu od čak 140 milijuna kuna, ali nedostajao mu je jedan broj...

Jedina osvajačica glavnog zgoditka Eurojackpota u Hrvatskoj je Zagrepčanka, koja je u igri na sreću osvojila nevjerojatnih 131 milijun kuna. Bilo je to 2014. , a svoje brojeve izabrala je naslijepo. Čak, isprva nije namjeravala igrati EuroJackpot, nego običnu ‘sedmicu’.

Kad je platila porez, zaradila je ukupno 105 milijuna kuna.

- Htjela sam na teletekstu pogledati kakvo će vrijeme biti sutra. Na prvoj strani pisalo je da je EuroJackpot otišao u Hrvatsku. Okrenula sam vidjeti koji su brojevi izvučeni, svoje nisam znala napamet, ali su mi nekako bili poznati. Osam, 18, 22 - i pomislim - imam bar tri, bar nešto. Na internetu sam vidjela da je listić dobitni te da su svi brojevi zelene boje... a onda vidim 105 milijuna - rekla je tada dobitnica i dodala kako je listić provjeravala nekoliko puta jer nije mogla vjerovati da je postala milijunašica.

Najveći Eurojackpot ikad osvojen iznosio je 90 milijuna eura (oko 675 milijuna kuna. Osvojio ga je igrač iz Češke. Od petka Hrvatska je dobila novog milijunaša. Sretnik iz Paga pogodio je 5+1 kombinaciju i time postao bogatiji za čak 6,161.559,96 kuna.

Najčitaniji članci