Obavijesti

Promo sadržaj

Jelena Rozga održala najluđi koncert ikad

Jelena Rozga održala najluđi koncert ikad
2

Jedna od najvećih pjevačkih zvijezda, Jelena Rozga, počela je veliku akustičnu turneju u dnevnom boravku mlade obitelji Križmanić u predivnom istarskom mjestu Sidreti

Koncert u tvom domu“ organizirao je najslušaniji radio u zemlji, Narodni. Istrijani su danima brujali o privatnom i ekskluzivnom koncertu Jelene Rozge, ali se karta nije mogla nigdje kupiti. Bio je to najbrže rasprodani koncert u povijesti. Narodni je „Koncert u tvom domu“ poklonio mladom bračnom paru Križmanić, Vanessi i Paolu, a osim njih na nastupu su bili samo njihovi najbliži prijatelji i rodbina.

Pozornica je postavljena u njihov dnevni boravak, stigao je bend, upaljena je rasvjeta, postavljene su kamere, razmješteni fotografi, a onda je stigla i zvijezda večeri - Jelena Rozga. Show je mogao početi. 

„Jako sam uzbuđena. Srce mi lupa 200 na sat“, priznala je odmah na početku uzbuđena Rozga na najintimnijem koncertu u svojoj karijeri, a dočekana je ovacijama okupljenih. 

Početno uzbuđenje i nervozu ubrzo je potisnula prava koncertna atmosfera. S obzirom na to da je ovo bio poseban nastup, obilježili su ga i posebni trenuci kao, primjerice, zaustavljanje pjesme zbog zajedničkog fotografiranja ili duet s domaćinom. 

Koncert je bio stvarno odličan. Ovo mi je jedan od najupečatljivijih događaja u životu“, rekao je Paolo nakon nezaboravne večeri. 

Velika sam obožavateljica Jelene Rozge, a što ja slušam, sluša i moj muž. Hvala Narodnom, bilo je predivno“, uz osmijeh je zaključila Vanessa. 

Iako su se za „Koncert u tvom domu“ prijavili spontano, iskoristili su priliku i da proslave drugu godišnjicu braka. U svakom slučaju, sada imaju priču za unuke, ali i sina Leona koji je još premlad da razumije kako tek rijetki imaju privilegiju ugostiti jednu od najvećih zvijezda današnjice. 

Tu istarsku večer dugo će pamtiti i Jelena Rozga koja je u mjestu Sidreti zapravo počela veliku turneju na kojoj će promovirati akustični album koji bi trebao biti objavljen krajem siječnja. 

Ovo mi je najluđi koncert dosad. Razmišljala sam o tome da se trebam koncentrirati na pjevanje, ali toliko sam se opustila da nisam pazila više na neke tehničke stvari. Baš mi je bilo lipo i guštala sam. Ekipa je bila fenomenalna.

O toj istarskoj večeri, još će se dugo pričati.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.