Obavijesti

News

Komentari 16

Jeste li ih vidjeli? U prošlom tjednu nestalo je deset ljudi

Jeste li ih vidjeli? U prošlom tjednu nestalo je deset ljudi
10

Od prošlog tjedna je sedam osoba pronađeno. Policija još traga za Šteficom Jurec, Milanom Miletićem, Marijom Mucak, Goranom Oršošem i Ragibom Osmanovićem

VIDEO

Od 12  nestalih osoba iz prošlog  tjedna, sedam osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Šteficom Jurec, Milanom Miletićem, Marijom Mucak, Goranom Oršošem i Ragibom Osmanovićem.

Sabina Bajrić (13) visoka je 160 centimetra, ima ravnu crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Sabina  se  u  subotu,  28.  ožujka, udaljila s adrese u Varaždinu, Sajmište bb, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu, traperice i plave tenisice.

Ivana Barušić (16) visoka je 170 centimetra, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Ivana  se u četvrtak,  2.  travnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, tajice, bijelo-ružičaste tenisice, dok je sa sobom nosila ruksak.

Damian Knežević (17) je visok 168 centimetara, ima kratku smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe.  Damian se u petak, 27. ožujka, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Lara Lorusso (16) je visoka 165 centimetara, ima ravnu riđu kosu i srednje je tjelesne građe.Lara  se  u  nedjelju,  29. ožujka, udaljila s adrese u Odri, Odranski prilaz 8, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, crno-ljubičasti gornji dio trenirke s kapuljačom, crne tajice i zelene tenisice.

Muharem Mamuti (71) je visok 175 centimetara, ima sijedu kosu i tjemene je ćelavosti te je srednje tjelesne građe. Muharem se u nedjelju, 29. ožujka, udaljio s adrese u Oprisavcima, Oprisavci 347, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u jaknu s više boja, plavu majicu, crne hlače i crne cipele.

Valentina  Pili (18) je visoka  170 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, sive oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Po licu ima pjegice, a ispod donje usnice ožiljak.  Valentina  se u ponedjeljak, 1. travnja, udaljila s adrese u Zagrebu, I.G.Kovačića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Sandra Sandić (38) je visoka 165 centimetara, ima kratku narančastu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Nosi naočale za vid. Sandra  se u utorak, 31. ožujka, udaljila s benzinske postaje u Štrmcu, crvenim automobilom Renault Twingo pulskih registarskih oznaka, u smjeru Rijeke. U trenutku odlaska bila je odjevena u tamniju jaknu, tamnoplavu majicu na V izrez, crne hlače, oko vrata je imala šareni šal, dok je nanogama imala crne cipele.

Tin Vladić (28) je visok 180 centimetara i ošišan je na ćelavo. Tin se u subotu, 28. ožujka, udaljio s adrese u Zagrebu, Ulica grada Gualdo Tadino, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u maslinastu jaknu i svjetlije hlače.

Martina Zorkić (17) je visoka 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Martina  se  u ponedjeljak, 30. ožujka, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu i traperice. 

Kristina Zrilić (16) je visoka 160 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Kristina  se  u  četvrtak,  2.  travnja,  udaljila  s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u tamno narančastu vestu, traperice i tenisice.

 Ukoliko ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovite  broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

   
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Novi slovački predsjednik stigao u posjet ranjenom Ficu: 'Samo smo kratko mogli razgovarati...'
PROPUCAN SLOVAČKI PREMIJER

Novi slovački predsjednik stigao u posjet ranjenom Ficu: 'Samo smo kratko mogli razgovarati...'

Bolnicu Roosevelt u Banskoj Bistrici, u kojoj je smješten premijer Fico, čuvaju jake snage policije...

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!
DOŠLA POLICIJA

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!

Taj dječak je skoro dvije godine vršio psihičko, fizičko i seksualno nasilje nad vršnjacima i izdvojili su ga. Sad su roditelji došli u školu i zahtijevali da se vrati na nastavu, a učiteljica se uplašila, kaže odvjetnica
Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje
PREVOZILI MIGRANTE

Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje

Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći.