Jezivo otkriće u domu mrtvog doktora: Pronašli 2246 fetusa! | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 37

Jezivo otkriće u domu mrtvog doktora: Pronašli 2246 fetusa!

Patolog je preuzeo ukupno 2246 fetusa, istraga je u tijeku, a procjenjuje se da je dr. Klopfer u 40 godina liječničke prakse izveo na desetke tisuća pobačaja u više okruga Indiane

VIDEO

U domu američkog liječnika iz Illinoisa, nakon njegove smrti, otkriveni su ostaci više od 2000 fetusa, doznaje se od tamošnje policije.

Obitelj dr. Ulricha Klopfera nakon njegove smrti 3. rujna ušla je u njegov dom te otkrila jezivu tajnu koju je čuvao liječnik koji se bavio pobačajima.

Klopfer je imao kliniku u South Bendu u Indiani, no ona je zatvorena već tri godine, kada je doktoru oduzeta liječnička licenca jer je optužen da vlastima nije prijavio pobačaj izveden na 13-godišnjoj djevojčici.

Patolog je preuzeo ukupno 2246 fetusa, a istraga je u tijeku. Lokalna novina South Bend Tribune piše kako se procjenjuje da je dr. Klopfer u 40 godina liječničke prakse izveo na desetke tisuća pobačaja u više okruga Indiane, a to ga čini rekorderom.

Daily Mail piše da Klopfer nije davao anestetike svim ženama kojima je obavio pobačaje, već samo mlađima od 16 godina i onima koje su to mogle platiti. Osim toga, među njegovim osobljem nije bilo anesteziologa niti ikoga drugog tko bi bio osposobljen za davanje anestezije. Ipak, govorilo se da je u svojoj praksi Klopfer imao vrlo malo zabilježenih komplikacija kod svojih pacijentica.

Pobačaje je počeo obavljati davne 1973. godine, odmah nakon što je u SAD-u legaliziran pobačaj na zahtjev iz bilo kojeg razloga do vremena trudnoće kada fetus može preživjeti bez majke.

Pokretanje videa...

00:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 37

VIDEO

Iza poginulog Davora ostalo je petero djece i trudna supruga. Vjenčali se par sati prije nesreće
CIJELI KRAJ TUGUJE

Iza poginulog Davora ostalo je petero djece i trudna supruga. Vjenčali se par sati prije nesreće

Davor je sletio s kolnika i ostao na mjestu mrtav. Vijest o tragičnoj smrti brzo je stigla u Potnjane i u očaj bacila cijelo selo.

Stravičan video: Nasred ceste driftao motorom pa na njega naletio auto. Teško je ozlijeđen
MOTO SUSRET U SLAVONIJI

Stravičan video: Nasred ceste driftao motorom pa na njega naletio auto. Teško je ozlijeđen

ŠIŠKOVCI - Na moto susretu u subotu je u 18 sata došlo do prometne nesreće u kojoj je vozačica automobila (21) naletjela na motociklista (39), potvrdila nam je vukovarsko-srijemska policija. Motociklist je teže ozlijeđen, a policija je očevidom utvrdila da je motociklist driftao te time napravio i dimnu zavjesu na cesti. Vrtio se u krug stražnjim dijelom motora te je prešao na stranu ceste suprotnog smjera. Tada je na njega autom naletila vozačica. Alkotestom je policija utvrdila da niti vozačica niti vozač nisu bili pijani.
Pronašli masovnu grobnicu s desetak tijela kod Vukovara. Uz neka su pronašli i civilnu odjeću
NAŠLI MASOVNU GROBNICU

Pronašli masovnu grobnicu s desetak tijela kod Vukovara. Uz neka su pronašli i civilnu odjeću

Tomo Medved posjetio je u ponedjeljak lokaciju gdje se provode terenska istraživanja u procesu traženja osoba nestalih u Domovinskom ratu