Obavijesti

News

Komentari 8

Joe Biden brani se od optužbe za neprimjeren poljubac

Joe Biden brani se od optužbe za neprimjeren poljubac
1

Vrlo iznenada, osjetila sam da Joe Biden, koji se odnekud pojavio, stavlja ruke na moja ramena, odostraga mi se približava, naginje se, miriše mi kosu i ljubi blago u tjeme, ispričala je mlada članica njegove stranke

VIDEO

Bivši  američki potpredsjednik Joe Biden, koji bi mogao objaviti kandidaturu za predsjedničke izbore 2020., morao se u nedjelju braniti od optužbe za neprimjeren poljubac udijeljen mladoj  članici njegove demokratske stranke tijekom kampanje 2014. 

"U mnogo godina kampanje i u javnom životu, bezbroj sam se puta rukovao i dijelio zagrljaje, izrazio privrženost, potporu i utjehu. I vjerujem da se nikada, nikada, nisam ponašao neprimjereno. Ako govore da sam se tako ponio, poslušat ću s poštovanjem. No to nikada nije bila moja nakana", rekao je Biden.

Kazao je da se ne sjeća tog izgreda iz 2014. koji je u svojem eseju objavljenom u petak na mreži opisala stranačka aktivistica Lucy Flores.

"Vrlo iznenada, osjetila sam da Joe Biden, koji se odnekud pojavio, stavlja ruke na moja ramena, odostraga mi se približava, naginje se, miriše mi kosu i ljubi blago u tjeme", ispričala je.

"Možda se ne sjećam tih trenutaka na jednak način, i možda sam iznenađen što čujem. No današnje je vrijeme u kojem žene osjećaju da mogu i trebaju iznijeti svoja iskustva i muškarci tome trebaju  pridati pozornost. I ja ću tako učiniti", rekao je Biden.

Taj 76-godišnji veteran koji je osam godina bio potpredsjednik u administraciji predsjednika Baracka Obama i 36 godina u američkom Senatu, nije još najavio hoće li se natjecati za kandidaturu demokrata na predsjedničkim izborima 2020.

Lucy Flores je ponovila svoje optužbe u nedjelju za CNN i rekla kako želi da Biden prizna da to što je učinio nije bilo ispravno.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije