Obavijesti

News

Komentari 50

Još jedan vjenčani prsten traži vlasnika: 'Ugravirano je ime Edita, pronašli smo ga na Krku'

Još jedan vjenčani prsten traži vlasnika:  'Ugravirano je ime Edita, pronašli smo ga na Krku'
3

U redakciju 24 sata javila se Zagrepčanka u nadi da će vjenčani prsten kojeg je pronašao njezin sin ovog ljeta na gradskoj plaži u Njivicama na otoku Krku pronaći vlasnika...

VIDEO

Ponukana pričom o vjenčanom prstenu nađenom na Murteru, koja je objavljena u 24sata i koja je u konačnici spojila dvije obitelji - onu koja je prsten pronašla i vlasnika, u redakciju se javila K.J. iz Zagreba u nadi da će i njena priča imati sretan kraj.

Ponašli ga u plićaku

Naime, ljetujući na otoku Krku, prošle godine, zagrebačka obitelj također je pronašla vjenčani prsten na plaži.

- Bio je to zadnji dan našeg ljetovanja krajem srpnja ili početkom kolovoza, ne sjećam se točno datuma. Otišli smo na glavnu gradsku plažu u Njivicama, ispod kamp naselja, koju smo to ljeto posjetili više puta. Taj dan sin (9) se s ocem igrao u moru kada je u plićaku uočio vjenčani prsten. Dugo smo poslije pokušavali smisliti način kako doći do vlasnika, raspitivali smo se po plaži da li ga je tko izgubio, tražili moguće lokalne oglase - izgubljeno/nađeno, no nismo uspjeli i prsten je završio u ladici. Čak sam znala i zaboraviti na njega, no svaki put kad bi se sjetila da je tu bilo mi je žao jer znam da nekome fali. Pročitavši priču s Murtera u vašim novinama ponadali smo da bi možda tako mogli doći do vlasnika.

Naime, sretna sam da smo prsten pronašli, ali bilo bi mi jako žao da ne dođemo do vlasnika jer polazim od sebe i znam da bi meni bilo užasno krivo da suprug ili ja izgubimo vjenčani prsten, to je ipak poseban dar koji čuva posebna sjećanja i ima svoju posebnu simboliku - kaže Zagrepčanka koja nam se obratila za pomoć oko pronalaska vlasnika.

'Ajme, pa to je suprugov prsten! Nikad nisam prežalila kad smo ga izgubili. Hvala vam puno'
'Ajme, pa to je suprugov prsten! Nikad nisam prežalila kad smo ga izgubili. Hvala vam puno'

Prsten je od žutog zlata i na njemu je ugravirano ime Edita, kao i datum vjenčanja.

Prepoznajete li ga javite se u redakciju 24sata, koja će vas povezati s navedenom obitelji.

- Mislim da ga je morao izgubiti suprug, budući da je na njemu ugravirano žensko ime i nadam se da zbog toga nije imao velikih problema. Moj bi sa mnom sigurno imao - našalila se Zagrepčanka koja se žarko nada se da će i ovaj prsten ponovo završiti na ruci kojoj pripada.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa