Obavijesti

News

Komentari 143

FOTO Proširili su potragu za Dankom (2) na više deponija: Uhićeni stalno mijenjaju iskaz

FOTO Proširili su potragu za Dankom (2) na više deponija: Uhićeni stalno mijenjaju iskaz

I dalje tragaju za tijelom djevojčice na deponiju na kojem su osumnjičeni radnici Vodovoda Srđan Janković i Dejan Dragijević izbacili njezino tijelo

POGLEDAJTE VIDEO: 24sata u Boru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
21.25

Otac osumnjičenog Dejana Dragijevića za Blic je potvrdio kako je policija na saslušanje odvela i njegovu majku. Ranije tijekom dana policija je na saslušanje odvela i Dejanovog mlađeg brata Dalibora.

- Trebali su sinoć i mene saslušati, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došli su službenim automobilom oko 18 sati i odveli su je da da izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao u kući - rekao je Rade Dragijević.

I DALJE SE TRAGA ZA TIJELOM

Načelnica policije Bojana Otović Pjanović u razgovoru za Blic rekla je kako je točno da su se osumnjičenici za ubojstvo Danke Ilić u četvrtak 28. ožujka, dva dana nakon što je prijavljen njezin nestanak, vratili na deponij gdje su bacili njezino tijelo. Kako su obojica navela, premjestili su tijelo na drugu lokaciju.

"Oni odgovornost prebacuju jedan na drugog. Vidjet ćemo što će se dalje desiti, ali nadamo se zaista da će mala Danka naći svoj mir", rekla je Otović Pjanović.

Forenzičari MUP-a Srbije nalaze se na lokaciji u blizini mjesta Brestovac gdje pretražuju vreće cementa uz cestu. Nekoliko njih su izuzeli i odnijeli na daljnju analizu, javlja Telegraf. 

20.05

24sata u Srbiji

Od 17 sati čeka se privođenje dvojice uhićenih i osumnjičenih za smrt Danke na sud u Zaječaru . Njima sutra ujutro u 8 sati ističe 48satni pritvor koji im je dodijelilo Više javno tužilaštvo u Zaječaru. Sada je potrebno da ih sasluša istražni sudac koji će im, izgledno je, dodijeliti dodatnih 30 dana pritvora.

18.00

Prijeti im doživotan zatvor?

Osumnjičenici za smrt dvogodišnje Danke Ilić, Srđan Janković i Dejan Dragijević terete se za teško ubojstvo u suizvršilaštvu, a danas su otkriveni novi detalji zločina - uhićeni je djevojčicu najprije udario automobilom, a zatim je ubio jer je još bila živa.

Zbog ovih okolnosti nedvojbeno je da se Janković i Dragijević terete za teško ubojstvo za koje je prijeti kazna doživotnog zatvora, piše Nova.rs.

UHITILI BRATA OSUMNJIČENOG

Posljednje informacije Višeg tužiteljstva u Zaječaru su da će dvoje uhićenih koji su osumnjičeni za ubojstvo djevojčice Danke Ilić biti saslušani danas popodne, a nakon saslušanja tužiteljstvo će obavijestiti javnost, javlja N1.

Osim toga, kako se doznaje, priveden je i brat jednog od osumnjičenih.

Komentari 143