News

Komentari 90

Jakupčić i Rimac se sastali u kafiću par dana prije uhićenja? Hrvatske šume: To nije on!

Jakupčić i Rimac se sastali u kafiću par dana prije uhićenja? Hrvatske šume: To nije on!

Hrvatske šume u par su navrata objavile da se Jakupčič posljednjih nekoliko mjeseci nije sastao s Josipom Rimac, a snimka na kojoj je navodno njihov sastanak nastala je 25. svibnja

Krunoslav Jakupčić i Josipa Rimac navodno su se sastali u jednom zagrebačkom kafiću četiri dana prije privođenja, 25. svibnja u 19.43.  Tako naime donosi Dnevnik Nove TV koji je objavio snimke s nadzornih kamera iz kafića na kojoj se vidi muškarac koji je ušetao u kafić. Nije odmah sjeo za stol, već je nervozno šetao oko stola dvije minute, popravljao košulju i gledao kroz prozor. Točno tri minute poslije, u kafić je ušetala Josipa Rimac. 

POGLEDAJTE VIDEO Hobotnica Josipe Rimac

Oboje su, donosi Dnevnik Nove TV potom sjeli za stol, a treba podsjetiti da su Rimac i Jakupčić sami nekoliko puta jasno odgovorili da se nisu sastali.

Nakon uvida u snimku s Nove TV su poslali upit Hrvatskim šumama je li se u posljednje vrijeme Jakupčić susreo s Rimac? Odgovor je bio kratak.

"Predsjednik uprave Hrvatskih šuma nije se sastao s Josipom Rimac posljednjih nekoliko mjeseci", javlja Nova TV.

Hrvatskim šumama poslan je i upit što je Jakupčić 25. svibnja u kasnim poslijepodnevnim satima radio u društvu bivše kninske gradonačelnice Josipe Rimac i na čiju je inicijativu došlo do susreta i o čemu su razgovarali?

"Navedena informacija nije točna. Predsjednik uprave Hrvatskih šuma nije se sastao s Josipom Rimac posljednjih nekoliko mjeseci", navodi se u odgovoru. 

Iz Hrvatskih šuma, na ponovno inzistiranje, odgovoreno je kako su sigurni da se Krunoslav Jakupčić nije vidio s Josipom Rimac posljednjih nekoliko mjeseci.

Nakon Dnevnika Nove TV, iz Hrvatskih šuma stiglo je novo priopćenje medijima u kojem izričito tvrde da na snimci nije Jakupčić, te da će stvar rješavati na sudu.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Nova TV objavila je lažnu vijest da se g. Krunoslav Jakupčić, predsjednik Uprave Hrvatskih šuma, krajem svibnja susreo s gđom Josipom Rimac. Naime, osoba koja se susreće s Josipom Rimac na snimci objavljenoj u Dnevniku Nove TV 6. lipnja 2020. nije g. Krunoslav Jakupčić. Zadovoljštinu protiv širitelja ove lažne vijesti potražit ćemo na sudu.

Najčitaniji članci