News

Komentari 10

Josipovac: Bez vozačke dozvole ubio sebe i curu

Josipovac: Bez vozačke dozvole ubio sebe i curu

BIO JE PIJAN? Denisa iz Osijeka navodno nije htjela sjesti u auto s Damirom koji je bio pijan. Iza sebe je ostavila i svog osmogodišnjeg sina...

Damir Šimenić (41) i Denisa Hladek (29) iz Osijeka u ponedjeljak u 22.30 sati vozili su se u Passatu osječkim naseljem Josipovac. Šimenić, koji je vozio, zahvatio je zemljani dio uz rub ceste. Zanio se. Prešao je u suprotni smjer. Niotkud je naišao je Peugeot. U njemu su bili supružnici Damir (36) i Marijana Vidrač (31) iz Osijeka. Supružnici su ih pokušali izbjeći, no direktno su se sudarili. Udarac je bio toliko jak da je Passat je odletio s ceste. Beživotno tijelo samohrane majke Denise odnijela je pogrebna služba. Damir je umro sat vremena kasnije. Supružnici Vidrač izvan su životne opasnosti.
- Denisa je dugo bila u vezi sa Damirom. Oboje su rastavljeni i imaju djecu. Ona ga je je tu večer zvala. Javio joj se iz kafića i vjerojatno je bio pijan jer je ona vikala na njega što opet pije. Rekla mu je da neće sa njim sjesti u automobil i spustila je slušalicu. Svojedobno je zbog alkohola je ostao bez vozačke dozvole. Osmogodišnji Denisin sin ostao je sam spavati kod kuće - kaže njezin susjed potresen tragedijom.

Najčitaniji članci