Obavijesti

News

Kako učinkovito naučiti strani jezik bez izlaženja iz kuće

Kako učinkovito naučiti strani jezik bez izlaženja iz kuće
10

Znanje stranih jezika je neophodno u današnje vrijeme. Bez obzira da li tražite dobar posao, idete na odmor u inozemstvo ili jednostavno želite nešto učiniti za sebe.

Sve veću popularnost uživaju multimedijalni tečajevi. To je metoda učenja, koja se preporučuje osobama koje cijene mobilnost, udobnost i elastičnost učenja. Provjerite kakve koristi proizilaze iz učenja stranih jezika doma.

1. Učite gdje i kada želite
Ovo je vjerojatno najveća prednost online učenja stranih jezika. Ne morate prilagođavati svoje vrijeme rasporedu jezičke škole. Ne morate gubiti vrijeme na dolaske. Možete učiti svugdje, npr. u povratku autobusom s posla. Dovoljan je pristup internetu. Više volite učenje kasno na večer? Nema problema! Dovoljno je da pokrenete tečaj na telefonu, tabletu ili računalu. To je zbilja udobno.

2. Štedite novac
Cijena tečaja u tradicionalnoj jezičkoj školi je visoka i ovisi o količini kupljenih sati. Cijena online učenja je mnogo niža. Nitko Vam ne dijeli vrijeme koje posvećujete učenju i ne uračunava dodatan novac za to. Sami odlučujete o tome kada želite prijeći na višu razinu.

3. Učenje je ugodnije
Ugodno učenje je učinkovitije. Odraslim osobama odlazak u jezičku školu može izgledati kao povratak u školsku klupu. A sjedenje za stolom nije najugodniji oblik učenja. Ako učite online, to možete raditi pod pokrivačem u krevetu, kafiću ili parku. Zahvaljujući tome se učenje prestaje povezivati s obavezom i postaje ugodnost. A to utječe na efektivnost!

4. Učite na razne načine
Interaktivne metode učenja stranih jezika pružaju razne forme usvajanja znanja. To su: gramatički zadaci, kartice s riječima, zvučni zapisi, testovi itd. Moderni online tečajevi ni po čemu ne zaostaju za tradicionalnim jezičkim školama, jer vam pružaju mogućnost provjeravanja na različitim razinama. Zbog toga učenje postaje zanimljivije, a to zbilja ima utjecaj na krajnji rezultat tečaja.


 
5. Možete redovito provjeravati svoje znanje
Većina modernih online tečajeva Vam pruža mogućnost provjere znanja neposredno nakon završetka zadatka. Na nekim od njih se nalazi također traka napretka, koja Vas informira na kojoj ste etapi učenja. Zahvaljujući tome možete redovito pratiti svoj napredak. Zbog toga znate na što još morate obratiti pozornost.

6. Koristite profesionalne materijale
Online tečajevi su izrađivani od strane metodičara i iskusnih lektora, zbog čega  svojom kvalitetom ne zaostaju od onih koji se nude u školama jezika. Zahvaljujući odgovarajućim razlikama u zadacima, prilagođenim Vašoj razini, u stanju ste usvojiti strani jezik brzo i učinkovito.

Već znate prednosti online tečajeva. O Vama ovisi odluka hoćete li izabrati baš ovu metodu učenja. Ako se odlučite za neku od interaktivnih metoda učenja, dovoljno je da odredite vlastiti tempo učenja i započnete lekciju sa svojim „virtualnim učiteljem”. Ne zaboravite! Metoda je učinkovitija onoliko koliko zadovoljstva više pruža. Tako da – na posao! 

Kliknite OVDJE da već sada upoznate jednu od najučinkovitijih online metoda učenja jezika >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...