Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kamerom pretraživao jezero i pronašao ženu nestalu još '92.

Max Werenka (13) iz Kanade je odmah sve prijavio policiji. Policija je u mutnom jezeru našla automobil i u njemu ženu koja je nestala dok je išla na vjenčanje

Foto: Privatni album
12 komentara

Max Werenka (13) iz kanadskog Revelsotkea je krajem kolovoza podvodnom kamerom pretraživao jezero. Na dnu mutnog jezera, odnosno na dubini od 4 i pol metra, ugledao je nešto što je sličilo automobilu.

Sve je prijavio policiji, a onda je svojom GoPro kamerom opet pretražio mjesto gdje je vidio automobil i sve je snimio. Policija je onda na teren poslala ronioce koji su u automobilu pronašli tijelo.

Prema registracijskim pločicama su ustanovili da je mrtva žena u automobilu Janet Farris. Ona je nestala 1992. kada je automobilom išla na vjenčanje u Albertu, a tada je imala 69 godina, piše MSN.com.

Foto: Privatni album

Policija kaže kako je žena najvjerojatnije izgubila nadzor nad vozilom i sletjela u jezero.

Maxova majka Nancy je rekla da je šokirana što je njezin sin našao auto i u njemu mrtvu ženu. Policija je pak pohvalila dječaka i rekli su kako se nadaju da će jednog dana raditi u policiji. Obitelj nesretne žene napokon je našla mir. 

Zahvaljujući google Earthu našli nestalog muškarca

Posmrtni ostaci muškarca s Floride koji je nestao prije 21 godinu također su pronađeni u jezeru nakon što je njegovo vozilo uočeno u vodi na Google Earthu, objavile su vlasti u četvrtak.

Posmrtni ostaci Williama Moldta, čiji je nestanak prijavljen 8. studenoga 1997., otkriveni su i identificirani u utorak, objavio je policijski ured u Palm Beachu (PBSO).

- Raniji stanar Grand Islesa, sjeverno od Miamija, 'guglao' je Zemlju i uočio vozilo u jezeru iza kuće, naveo je PBSO.

Policija je objavila da je potom kontaktirao sadašnjeg stanara u toj kući u Palm Beachu koji je uz pomoć drona pregledao jezero iza kuće te je, kad je uočio vozilo, nazvao policiju.

- Vanjski dio vozila bio je ovapnjen i očito je bio dugo u vodi. Nakon izvlačenja vozila u njemu su pronađeni ostaci kostura, objavio je ured šerifa.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message