Obavijesti

News

Komentari 12

Kamerom pretraživao jezero i pronašao ženu nestalu još '92.

Kamerom pretraživao jezero i pronašao ženu nestalu još '92.
1

Max Werenka (13) iz Kanade je odmah sve prijavio policiji. Policija je u mutnom jezeru našla automobil i u njemu ženu koja je nestala dok je išla na vjenčanje

VIDEO

Max Werenka (13) iz kanadskog Revelsotkea je krajem kolovoza podvodnom kamerom pretraživao jezero. Na dnu mutnog jezera, odnosno na dubini od 4 i pol metra, ugledao je nešto što je sličilo automobilu.

Sve je prijavio policiji, a onda je svojom GoPro kamerom opet pretražio mjesto gdje je vidio automobil i sve je snimio. Policija je onda na teren poslala ronioce koji su u automobilu pronašli tijelo.

Prema registracijskim pločicama su ustanovili da je mrtva žena u automobilu Janet Farris. Ona je nestala 1992. kada je automobilom išla na vjenčanje u Albertu, a tada je imala 69 godina, piše MSN.com.

Policija kaže kako je žena najvjerojatnije izgubila nadzor nad vozilom i sletjela u jezero.

Maxova majka Nancy je rekla da je šokirana što je njezin sin našao auto i u njemu mrtvu ženu. Policija je pak pohvalila dječaka i rekli su kako se nadaju da će jednog dana raditi u policiji. Obitelj nesretne žene napokon je našla mir. 

Zahvaljujući google Earthu našli nestalog muškarca

Posmrtni ostaci muškarca s Floride koji je nestao prije 21 godinu također su pronađeni u jezeru nakon što je njegovo vozilo uočeno u vodi na Google Earthu, objavile su vlasti u četvrtak.

Posmrtni ostaci Williama Moldta, čiji je nestanak prijavljen 8. studenoga 1997., otkriveni su i identificirani u utorak, objavio je policijski ured u Palm Beachu (PBSO).

- Raniji stanar Grand Islesa, sjeverno od Miamija, 'guglao' je Zemlju i uočio vozilo u jezeru iza kuće, naveo je PBSO.

Policija je objavila da je potom kontaktirao sadašnjeg stanara u toj kući u Palm Beachu koji je uz pomoć drona pregledao jezero iza kuće te je, kad je uočio vozilo, nazvao policiju.

- Vanjski dio vozila bio je ovapnjen i očito je bio dugo u vodi. Nakon izvlačenja vozila u njemu su pronađeni ostaci kostura, objavio je ured šerifa.

Pokretanje videa...

00:31

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.