Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Kanader gasio požar kod Sinja, a airtractor kod Zemunika

Protupožarni avioni preusmjeravat će se na požarišta sukladno stanju na požarištima i procjeni Operativnog vatrogasnog zapovjedništva u Divuljama, kažu u MORH-u

5 komentara

Kanader i aitractor iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga OS RH preusmjereni su u utorak popodne s požarišta Mokro polje kod Knina na gašenje dva nova požarišta, kod Sinja i  Zemunika.

Tako je kanader s požarišta Mokro Polje kod Knina preusmjeren na požarište Kamešnica kod Sinja u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a airtractor s istog požarišta kod Knina na požarište Vlačine kod Zemunika u Zadarskoj županiji.

Protupožarni avioni preusmjeravat će se na požarišta sukladno stanju na požarištima i procjeni Operativnog vatrogasnog zapovjedništva u Divuljama, priopćila je Samostalna služba za odnose s javnošću i izdavaštvo MORH-a.

Lokaliziran požar na Kamešnici kod Sinja

Vatrogasci iz Sinja i Trilja uz pomoć kanadera uspjeli su večeras  lokalizirati požar na Kamešnici kod Sinja koji je buknuo u kasnim poslijepodnevnim satima, doznaje se od sinjskih vatrogasaca.

 Opožareno je oko tri hektara niskog raslinja i borove šume na teško pristupačnom terenu, a vatrena stihija nije ugrožavala stambene objekte, rekli su u DVD Sinj. Dojava o požaru zaprimljena je oko 17 sati, a požar je lokaliziran u 19,10 sati.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message