Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kapetan trajekta nije pristao, putnicima pokazao 'srednjaka'

Kćer jedne putnice bijesna je što se njezina majka nije mogla ukrcati na trajekt u 11:30 sati. Tvrdi da je kapetan na odlasku putnicima pokazao srednji prst

Pixsell
Foto: Pixsell
59 komentara

Trajekt koji vozi na liniji Šibenik-Zlarin-Kaprije-Žirje u četvrtak nije pristao u Zlarinu jer je kapetan odlučio da to nije sigurno zbog bure. No produžio je do Kaprija gdje je iskrcao putnike koji su morali čekati manji brod 'Laru'. 

Sve je to razljutilo čitateljicu Šibenik.in-a čija se majka trebala ukrcati na liniju u 11:30 sati. 

- Kapetan je odjednom odlučio da će voziti za Kaprije, ali na Zlarin ne. Putnici nisu htjeli napustiti brod, pa su ih počeli gurati da se miču. Bilo je dosta starijih ljudi, iznerviranih, ostavljenih da čekaju - ispričala je.

Jadrolinija opravdava odluku svog kapetana da ne pristane zbog jakog vjetra, ali ljutita žena tvrdi da je uza sve to bio i iznimno bezobrazan.

- Kapetan je čak pokazao srednji prst putnicima nakon što se trajekt odvezao. Sramotno, bez riječi sam. Čak je i Lara, koja je manji brod, vozila jučer i prekjučer po jakoj buri, a oni tvrde da vrijeme danas nije pogodno za trajekt. Odluku su donijeli u pet minuta na svoju ruku - tvrdi ona.

Možda vas zanima i ovo:
Message