Obavijesti

News

Komentari 352

Karamarko tvrdi: Ono jučer je bio bombaški prepad u Saboru

Karamarko tvrdi: Ono jučer je bio bombaški prepad u Saboru
1

'Ako me netko uvjeri da je zajednička vlada genijalna ideja, da će nakon toga građani bolje živjeti, sve ću učiniti za to, hodati ću na trepavicama zbog toga...'

VIDEO

Predsjednik HDZ-a rekao je jutros ispred središnjice stranke kako  ne vjeruje u veliku koaliciju, ali ne isključuje mogućnost da ga uvjere u suprotno. Ipak, on smatra da narod očekuje nove izbore.

'Trakavica treba završiti. Ili izbori ili dogovor'

- Mislim da ova trakavica ne može dugo trajati. Ili novi izbori ili dogovor jer mislim da građani ovo sve lošije i lošije podnose, rekao je Karamarko. Nije raspoložen za formiranje Vlade zajedno sa SDP-om i Mostom, ali je kazao da će doći na sastanak. Doći ću ako treba i bilo što napraviti da završimo ovo - kazao je prvi čovjek HDZ-a

'To je bio bombaški prepad na Sabor'

Komentirao je sjednicu Sabora. 

- Ono jučer je bio jedan bombaški prepad na Sabor. Kako je pokušao i predsjednik Sabora u maniru jednog malog službenika odraditi tu sjednicu, na način da su oni predložili gospodina Podolnjaka i njega doveli u nezgodnu situaciju. Na listi podrške nije bilo ni jednog potpisa Mostovaca. Podolnjak je očekivao i našu podršku. Oni traže konsenzus koji je nerealan - rekao je Karamarko.

'Nismo htjeli sudjelovati u toj farsi. Krivci su Milanović i Leko'

Dodao je da je jedino realno baviti se realnom politikom. 

- Založiti se da se formira saborska većina koja će odlučivati o svemu. Što je ono jučer trabalo značiti? Odabrati predsjednika na prepad, vidjeli ste ono 'give me five' i slične stvari. Pa to je samo parcijalno rješenje, to je trebalo biti samo privremeno rješenje, pa nemojmo ponižavati čovjeka da ga izabiremo na 20 dana. Nismo htjeli sudjelovati u toj farsi. Tko je krivac? Zoran Milanović, Josip Leko i ostali koji su to izrežirali - kazao je. 

'Hodat ću na trepavicama za bolju Hrvatsku'

Na ponovljeno pitanje hoće li ipak biti konsenzusa i zajedničke vlade, Karamarko je opet ponovio da je to pokušaj stvaranja drvenog željeza.

- Ali, sjest ćemo ako me netko uvjeri da je to genijalna ideja. Da će nakon toga hrvatska vlada biti fantastična, da će hrvatski građani bolje živjeti, da se neće iseljavati. Pa sve ću učiniti za to, hodati ću na trepavicama zbog toga. Međutim, vjerujte mi, to nije realno. Čini mi se da građani sve više i više priželjkuju nove izbore - rekao je Karamarko.

O Crodemoskopu: Ozbiljno? Znači, SDP je pobijedio na izborima?

Novinari su ga upitali i za istraživanje Crodemoskopa prema kojem je SDP pretekao HDZ. 

- Ozbiljno? Znači oni su pobijedili na izborima?. Da, da, oni su jako popularni. Nemam komentara. Moje mišljenje o tim njihovim istraživanjima su poznata. Ne vjerujem im. Mi smo uvijek slabiji pa redovito pobjeđujemo na izborima - poručio je Karamarko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 352
VIDEO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'
DVOSTRUKO UBOJSTVO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'

Dvostruko ubojstvo šokiralo je Bjelovar u subotu ujutro. U stravičnom zločinu još je jedna žena teško ozlijeđena potvrdili su iz policije
Kako Plenki drži konce Vlade i HDZ-a: 'U njegovu uskom krugu povjerenja samo su trojica...'
POLUGE VLASTI

Kako Plenki drži konce Vlade i HDZ-a: 'U njegovu uskom krugu povjerenja samo su trojica...'

Plus+ NOVI EXPRESS Uvid u kuloare Banskih dvora, gdje se ispod glasa analiziraju najnoviji detalji dogovora s DP-om, premijerovo raspoloženje i ono što dolazi u trećemu mandatu