News

Komentari 40

Karlovac: Na kolodvoru ugledao ženu s ljubavnikom i išamarao ga. Kaznili su ga sa 100 maraka

Karlovac: Na kolodvoru ugledao ženu s ljubavnikom i išamarao ga. Kaznili su ga sa 100 maraka

Muškarac (58) prekršajno je kažnjen s 20 dana uvjetnog zatvora i 100 njemačkih maraka u kunskoj protuvrijednosti zbog incidenta na kolodvoru u Karlovcu u svibnju prošle godine

Sve priznajem, istina je. Te noći sin i ja čekali smo suprugu da se vrati vlakom. Nismo očekivali da će doći s ljubavnikom, pravdao se prekršajnoj sutkinji 58-godišnjak.

Zbog narušavanja javnog reda i mira tučnjavom na javnom mjestu, sud ga je napravomoćno proglasio krivim i kaznio s 20 dana uvjetnog zatvora te 100 njemačkih maraka novčane kazne, protuvrijednosti u kunama, piše portal Danica.hr.

Osim toga, mora platiti i 150 kuna troškova postupka. Na presudu se može žaliti.

Sve se odvijalo lani u svibnju oko 21.40 sati na željezničkom kolodvoru u Karlovcu. Muškarac je sa sinom (16) čekao suprugu jer su se dogovorili da zajedno idu doma. No, nakon što je vlak stigao na peron, iz vagona su izašli 52-godišnjakinja i njezin ljubavnik 51-godišnjak, za kojega suprug tvrdi da je ženin ljubavnik. U tom času mužu i njegovu sinu je prekipjelo. Suprug je prvo vikao, a potom i fizički napao ljubavnika udarajući ga rukama po glavi. Sin ga je pak uhvatio za vrat i ugurao ga u čekaonicu te ga udario još nekoliko puta u predjelu lica. Suprug je na sudu ispričao da se 51-godišnjak više od godinu dana prije spornog događaja upustio u ljubavnu vezu s njegovom ženom i stalno je nagovarao da dođe živjeti s njim.

-  Supruga je kod mene i sina dva dana u tjednu, a kod ljubavnika pet dana. U takvoj situaciji smo je čekali na kolodvoru. Kad je sišla iz vlaka s ljubavnikom, nisam se mogao kontrolirati. Nisam spriječio ni sina da ga napadne, jednostavno se sve otelo kontroli tada. Ponašanje supruge je za mene vrlo bolno i sad ću biti prisiljen pokrenuti razvod braka - požalio se 58-godišnjak.