Obavijesti

News

Komentari 109

Kći (9) je vidjela smrt mame i tate: 'Strašno, hvata me jeza'

Kći (9) je vidjela smrt mame i tate: 'Strašno, hvata me jeza'
7

Otac je radio u lokalnoj pilani, posao viličara. Bio je i dobrovoljni vatrogasac, a majka je bila tajnica u policijskoj postaji u Vrbovskom. Djevojčica (9) je teško ozlijeđena, a iz auta su je vadili vatrogasci

VIDEO

Strašno, ne znam što se dogodilo, kako su nastradali. Nikada nije niti ludovao s autima, niti je bio lud za njima, već suprotno, bio je savjestan i miran vozač. Što se dogodilo, ne znamo. Ovo je strašno, jeza me hvata kad se samo sjetim što se dogodilo. Ovo je velika tragedija, nemam riječima kojima bi je izrekao - rekao nam je bliski prijatelj stradalih supružnika D. K. (39) i A. K. (43) iz Vrbovskog koji su u utorak oko 13.30 sati smrtno stradali u prometnoj nesreći, dok je njihova kćerkica (9) teško ozlijeđena na staroj Riječkoj cesti DC 3 kada su, iz za sada neutvrđenog razloga, na ravnici kod Vukove Gorice Škodom prešli na suprotan kolnički trak te se uz kočenje naglo vratili u desno pri čemu su sletjeli van kolnika u usjek uz cestu gdje su vozilom udarili u stablo.

prometna

Očevidom na mjestu nesreće je utvrđeno da je automobilom riječkih registracijskih oznaka upravljao D. K. koji je iz za sada neutvrđenog razloga, u zanošenju sletio van kolnika i udario u stablo.

Sletjeli s ceste: Majka i otac su poginuli, a kći završila u bolnici
Sletjeli s ceste: Majka i otac su poginuli, a kći završila u bolnici

- Tom prilikom smrtno je stradao vozač i putnica (43), a dijete je teško ozlijeđeno. U cilju utvrđivanja točnog uzroka nastanka prometne nesreće provodi se daljnje kriminalističko istraživanje - priopćila je u srijedu PU karlovačka. 

Na mjestu nesreće zadržalo se i kombi vozilo stranih oznaka kojeg je Škoda navodno pretjecala kada je iz suprotnog smjera naišlo vozilo uslijed čega se pokušao vratiti u svoj trak no tada se automobil zanio i sletio s kolnika i udario u stablo, no točnost te tvrdnje znat će se po okončanju istrage. 

prometna

Supružnici su u slijetanju vozila preminuli na mjestu nesreće, dok je na stražnjem sjedištu vozila nalazila njihova teško ozlijeđena kćerkica kojoj je zgužvani lim karoserije ukliještio nogu.  Nakon što su je iz vozila oslobodili vatrogasci djevojčica je s ozljedama hitno prevezena u karlovačku Opću bolnicu u kojoj od ravnatelja dr. Ervina Jančića doznajemo da je njeno stanje stabilno i da je zadržana na daljnjem liječenju u bolnici. 

Supružnici su se s kćerkicom zaputili u Karlovac na Autobusni kolodvor na kojem ih je čekao sin srednjoškolske dobi iz prvog braka A .K. koji se vraćao sa sezonskog rada u Vodicama.

Nažalost, njihov susret je naprasno prekinula tragedija koja je zavila u crno cijelo Vrbovsko. Mještani su utučeni zbog preranog odlaska sumještana. Supružnici su sa djecom stanovali u stanu u središtu grada. Svi su ih poznavali i za njih imaju samo riječi hvale. Govore da su bili skladna obitelj.

A .K. je radila posao tajnice u postaji policije u Vrbovskom, dok je D. K. radio u lokalnoj pilani, posao viličara. Bio je i dobrovoljni vatrogasac u lokalnom DVD-u i igrao je nogomet u ondašnjem klubu. Za A. K. govore da je bila pozitivna, uvijek vedra i vesela osoba koja je svaki svoj trenutak rado provodila sa svojom djecom i obitelji.

Do okončanja očevida promet se propuštao jednom trakom. Na mjestu događaja vatrogasci su morali rezati lim kako bi iz vozila mogli izvući mrtva tijela supružnika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...