Obavijesti

News

Kik Textilien otvorio jubilarnu 50. trgovinu u Hrvatskoj!

Kik Textilien otvorio jubilarnu 50. trgovinu u Hrvatskoj!
4

Na pravom mjestu u pravo vrijeme - KiK sada i hrvatskim kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita, igračaka, kućnih i ostalih potrepština

VIDEO

Poznato je koliko je hrvatsko tržište izazovno za mnoge, no uspjeh KiK Textiliena je zaista impresivan što i pokazuje čak 50 trgovina otvorenih u 2 godine poslovanja. Upravo je jubilarna 50. trgovina otvorena u Zagrebu, točnije na Savskoj cesti broj 58. 

Brojne kupce u trgovini su dočekali KiK-ovi modeli: Tina Katanić, Maja Curavić, Dino Bubičić, Renata Marić i Katarina Prnjak. Osim ove dobrodošlice za kupce je priređen i mini koncert Vlatke Pokos koja je ujedno i KiK-ov zaštitni vokal za Hrvatsku, te je ovom prilikom i službeno predstavljen novi KiK-ov radio spot. Ako to nije bilo dovoljno, kao dodatni plus poslužilo je i savjetovanje kupaca od strane poznatog modnog stilista Nevena Ciganovića, koji im je cijelo vrijeme bio na raspolaganju. 

Surađujem s KiK-om od proljeća 2013.. Krenulo je jednostavno, KiK me zamolio da u njihovim dućanima kupcima pružim uslugu stylinga. Moram priznati kako inače volim dućane diskontne odjeće jer mislim da je super moći naći dobar odjevni prodmet po povoljnim cijenama.“, objasnio nam je Neven Ciganović i dodao: „Ovo je nešto što je potrebno Hrvatskoj. Živio sam u SAD-u i tamo su diskontni dućani sasvim normalna stvar. Odlična je stvar što u KiK dućanima možete naći sve, od igle do lokomotive, i to sve po super povoljnim cijenama. Možete naći nešto za svoj dom, za sebe i svoje najmilije. Nešto za svačiji ukus i to po povoljnim cijenama – za nisku cijenu dobijete kvalitetu bilo da je moderno ili bezvremeno“.

KiK Textilien za zadaću ima i podupiranje lokalnih sportskih udruženja te su ovo otvorenje svojim dolaskom uveličale i članice tima Ženskog Rukometnog Kluba Lokomotiva, čiji je KiK sponzor. Svečanosti je prisustvovala i Mirta Lozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo te ujedno i predstavnica gradonačelnika Milana Bandića.

Od sitnica do odjeće – volimo KiK

Jedno od zaštitnih lica KiK Textiliena u Hrvatskoj je i Tina Katanić„Osim što sam profesionalno angažirana za KiK, njihove proizvode volim i privatno. U njihovim trgovinama znam naći super komade odjeće koji su odlični za nekoga poput mene tko je štedljiv po prirodi. Jednostavno omjer cijene i kvalitete je super. No nije to samo odjeća, tu se nalazi i jako puno dobrih stvari za uređenje vaše kuće – od sitnica do većih stvari.“. Za kraj je Tina dodala: „Dobra je stvar što u KiK-u možete naći odjevne predmete koji će vas na pravi način istaknuti od drugih, u smislu da ne nosite baš isto kao svi drugi“.

KiK Textilien – impresivni uspjeh

KiK Textilien, njemački tekstilni diskont i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. Prva poslovnica otvorena je 1994. godine u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.200 filijala diljem NjemačkeAustrijeČeškeSlovenijeHrvatskePoljske i  Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika

Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönenu, godišnje otvara oko 200 novih poslovnica i ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi Eura. Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König“, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. 

U ljeto 2011. god. KiK je ušao na Hrvatsko tržište i osvojio ga najbržom ekspanzijom u zemlji. Danas je otvorena već 50. trgovina dok je dugoročni plan otvoriti preko 100 filijala. Zanimljivo je kako je KiK Textilien jedna od rijetkih tvrtki koja u kriznim vremenima otvara nova radna mjesta te tako KiK u Hrvatskoj zapošljava preko 260 radnika. 

Hrvatska je u odnosu na druge države kojima KiK posluje u samom vrhu po poslovanju u cijelom koncernu. Direktor KiK-a za Sloveniju i Hrvatsku Petar Burazin je objasnio: „Naši kupci su nam na prvom mjestu, trudimo se omogućiti im najbolju ponudu za najpovoljnije cijene. Svatko se voli lijepo obući ali to ne smije biti pitanje novčanika!”

Na pravom mjestu u pravo vrijeme - KiK sada i hrvatskim kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – KiK nudi odličnu kvalitetu za nevjerojatno povoljne cijene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa