Obavijesti

News

Komentari 277

Građani se pomolili i zapalili svijeće za poginulu obitelj

Građani se pomolili i zapalili svijeće za poginulu obitelj
17

Toyota kojom je upravljao Kninjanin sletjela je oko 17 sati u Krku na ulazu u Knin. Osim vozača, poginuli su njegova supruga, majka, te dvoje maloljetne djece

VIDEO

Toyota kojom je upravljao Kninjanin sletjela je danas oko 17 sati u nabujalu Krku na ulazu u Knin.

Osim vozača, poginuli su njegova supruga, dvoje maloljetne djece, djevojčica od tri godine i beba , te majka vozača.

Ulaskom u grad na mostu se dogodilo nešto zbog čega je automobil skrenuo i udario u ogradu. Probio ju je i obitelj se s automobilom sunovratila u hladnu Krku. Most je visok svega nekoliko metara, a ni Krka na tom mjestu nije posebno duboka. Što se dogodilo da su svi poginuli utvrdit će se očevidom. Pretpostavka je da su doživjeli šok zbog velike hladnoće i da zbog toga nisu uspjeli isplivati.

Pokretanje videa...

24sata 00:31

Prema pričanju Kninjana, nakon nesreće su automobili prolazili preko mosta i mogli su vidjeti samo da je probijena ograda. Usporedo s policijom i Hitnom pomoći netko je obavijestio i vatrogasce, koji su prvi došli na mjesto događaja, s obzirom da je JVP Knin udaljena svega 150 metara od mjesta nesreće. Reagirali su odmah. Na intervenciju su izašli s vozilima, ali neki i trčeći, jer su procijenili da će tako prije stići.

U ledenoj rijeci ugledali su automobil, zagazili u rijeku i krenuli izvlačiti unesrećene. Najprije su izvukli stradalu majku i bebu u nosiljci. Već je i Hitna pomoć iz kninskog Doma zdravlja bila na mostu. Vatrogasci su im predali unesrećene, ali je bilo prekasno za bilo kakvu pomoć.

Dan žalosti u ponedjeljak

Na mjestu nesreće večeras su se okupili građani i sa svećenicima se pomolili i zapalili svijeće za stradalu obitelj. Kažu kako je bila riječ o obitelji koje su svi poznavali i koja je bila radišna. Nikola Blažević, zamjenik gradonačelnika Knina, rekao je da će u ponedjeljak u Kninu biti Dan žalosti, javlja Dnevnik.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 277
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...