Obavijesti

News

Komentari 3

Kninska kraljica Josipa Rimac ne boji se USKOK-a ni optužbi

Kninska kraljica Josipa Rimac ne boji se USKOK-a ni optužbi
1

Kako je Josipa Rimac postala zvijezda HDZ-a, za što je sve USKOK sumnjiči i što bi optužnica protiv nje mogla značiti za HDZ ali i nju samu pročitajte u Expressu

VIDEO

Hrvatska ima dvije kraljice - kraljicu Balkana Kolindu Grabar Kitarović i kninsku kraljicu Josipu Rimac. 

Jedna plava, druga crna, obje zgodne i uspješne dobile su ove “titule” za neke više, a za druge manje zasluženo. Osim podudarnosti u “titualama” (iako je predsjedničina mnogo šira), za obje političarke ovo je vrlo plodna godina. 

I dok je Kolinda Grabar Kitarović trijumfirala na predsjedničkim izborima, Josipa Rimac od lokalne političarke postala je glavna uzdanica HDZ-ove kampanje, gotovo vodeća karika u utrci za pobjedu. 

Rimac je prije ljeta imenovana direktoricom kampanje, i to je prvi put da je stranka 35-godišnjoj Josipi Rimac povjerila tako ozbiljan zadatak, a i prvi put da je ona uključena u jedno tako važno stranačko tijelo.

Mlada HDZ-ovka već je deset godina na čelu Knina i do sada nije bila nijednom poražena. Iako je uvijek bila zanimljiva medijima, s novom dužnošću postala je to još i više. 

To joj je donijelo i neke negativne napise, poput posljednjih u jednom tjedniku, a tiču se već poznate Uskokove istrage o njoj i njezinu suprugu. 

Naime, sumnjičili su je da je tražila da joj se omogući protuzakonito stjecanje vlasništva nad stambenim prostorom većim od onog koji bi joj pripao.

Uskok optužnicu još nije podnio, ali, kako piše Nacional, pojavili su se novi svjedoci koji idu u prilog tim optužbama.

Uskok bi uskoro morao donijeti rješenje hoće li podnijeti optužnicu protiv Rimac ili ne, ali ako se može suditi prema njezinu stavu, vrlo je moguće da je ne podnese. To više što je manje- više poznato da je Uskok vrlo neodlučan kad je u pitanju slučaj Rimac.

"Dat ću ostavku ako Uskok podnese optužnicu", rekla je još u svibnju HDZ-ova direktorica kampanje i tako svima neprijateljima začepila usta.

Kako je Josipa Rimac postala zvijezda HDZ-a, za što je sve USKOK sumnjiči i što bi optužnica protiv nje mogla značiti za HDZ-ovu predizbornu kampanju, ali i samu Josipu Rimac pročitajte u novom broju najčitanijeg političkog tjednika Express.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature