Obavijesti

News

Komentari 297

Koja je koja? Kolinda iskopirala Bernardicu i obukla istu haljinu

Koja je koja? Kolinda iskopirala Bernardicu i obukla istu haljinu
1

Predsjednica je u svojem uredu s uglednim gostima obilježila je dva desetljeća obrambene suradnje Hrvatske i SAD-a, i među modnim znalcima, izazvala šok i nevjericu

VIDEO

I SAD i biletaralni odnosi, sve je tog dana umalo palo u drugi plan. Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u svojem uredu s uglednim gostima obilježila je dva desetljeća obrambene suradnje Hrvatske i SAD-a, no ni ne sluteći, među modnim znalcima, izazvala je šok i nevjericu. Odjenula je istu haljinu kakvu je samo nekoliko dana prije Saborom prošetala ministrica Bernardica Juretić-Rožman.     

Predsjednica vjerojatno nije stigla popratiti tu sjednicu niti je pogledala vijesti toga dana, pa joj je promakla i ministričina odjevna kombinacija. Ili joj je promakla ili joj se jako svidjela. Jer ne samo da je obukla istu haljinu, nego je, baš poput ministrice, na ramena navukla i gotovo identičan bolero s tričetvrt rukavima, a i cipele jedva da se razlikuju. No sličnost nije stala samo na tome. Obje dame su izgled upotpunile decentnim naušnicama.

No ministrica je, za razliku od predsjednice, stavila još i tanku narukvicu, a vrat je ukrasila ogrlicom. Čak im je i frizura gotovo u dlaku ista: skupljena u laganu punđu sa šiškama na desnoj strani lica. Modni znalci objašnjavaju kako je “nesretna” haljina kupljena u jednoj od trgovina Lantea Grupe. Radi se o haljini „Joseph Ribkoff“. To su nam potvrdili i u Lantei, a i ministrica Juretić Rožman nam je priznala da je baš u toj trgovini kupila haljinu. Poručila je i kako “nosi ono što joj se svidi”.

- Ne bih to komentirala - kratko nam je odgovorila na upit kako se osjeća kao predsjedničin modni uzor. Haljine u toj trgovini u prosjeku stoje od oko 1500 do 3000 tisuće kuna, no na sniženjima se mogu naći i pola jeftinije. Haljina na žute, plave i bijele pruge izrađena je vjerojatno od džerseja. Rastezljiva je pa nije ni čudo što je mnoge, a među njima i krupnije dame obožavaju.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović dosad nije imala nekih modnih kikseva, uvijek se strogo drži pravila, no njezine odjevne kombinacije s vremena na vrijeme podsjete na one drugih političarki. Na svojoj inauguraciji se pojavila u kraljevski plavom kostimu, što je odmah neke podsjetilo na modni stil Hillary Clinton.

Na otvaranju Croatia foruma u srpnju prošle godine obukla je haljinu koju su neki usporedili s uniformama kokve nosi posada “Star Treka” što je odmah pokrenulo lavinu fotomontaža na internetu.

- Što nam to predsjednica poručuje - pitali su se mnogi.

Iako joj neki zamjeraju pretešku šminku i prenaglašene trepavice koje se čine umjetnima, predsjednica nikad javnost nije razljutila preskupim komadima odjeće. Nije se bahatila ni brendiranim haljinama, a nosi i cipele te torbe umjerenog cjenovnog razreda. To je pravilo koje uglavnom poštuju prve dame ili predsjednice. I većina ih nosi odjeću i obuću domaće proizvodnje.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 297
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina