Obavijesti

News

Komentari 55

Kolarić brani Milanovića, SDP: 'Nećemo ga izbaciti iz stranke'

Kolarić brani Milanovića, SDP: 'Nećemo ga izbaciti iz stranke'
1

Pojavila se informacija da će zbog neplaćanja članarine iz stranke možda biti izbačen i bivši šef SDP-a Zoran Milanović jer navodno niti on ne plaća svoju članarinu više od godinu dana

VIDEO

U zagrebačkom SDP-u u tijeku je postupak brisanja članova iz stranke koji više od godinu dana ne plaćaju članarinu. Kako se neslužbeno doznaje navodno je do sada na taj način izbačeno više od tisuću ljudi. Međutim, isti izvori tvrde da je onih koji članarinu nisu platili više od godinu dana i više od tisuću, priča se i o brojci od tri tisuće, što bi značilo da se ne izbacuju svi po tom kriteriju već samo odabrani, piše Večernji list.

U medijima se pojavila informacija da će zbog neplaćanja članarine iz stranke možda biti izbačen i bivši šef SDP-a Zoran Milanović jer navodno niti on ne plaća svoju članarinu više od godinu dana. Međutim, u SDP-u tu informaciju demantiraju i tvrde da Milanović sigurno neće biti brisan iz članstva.  

Kandidatkinja za predsjednicu zagrebačkog SDP-a i povratnica u stranku Aleksandra Kolarić na Facebooku je komentirala cijelu situaciju:

"Tko ne zna motivirati, zna izbacivati. Selektivno. Motivirani članovi aktivno sudjeluju u radu stranke i rado članarinom potiču stranačke aktivnosti, a izbacivanje pred izbore, kao što je ovo što se sada događa u zagrebačkom SDP-u,  samo dodatno demotivira članstvo i simpatizere, koji se već tako i onako osipaju. Nažalost, ova zagrebačka izbacivanja članova previše sliče manipulaciji čiji je cilj utjecanje na rezultat izbora!  Bez obzira tko na kraju pobijedio, novo vodstvo zagrebačkog SDP-a je ono kojem treba pružiti priliku da političkim sadržajem motivira naše članove, koji će tada, uvjerena sam, rado plaćati članarine.  Kada postanem predsjednica GO SDP-a Zagreb, osnaživanje članstva bit će jedan od glavnih zadataka mog tima.  Pozivam sadašnje vodstvo zagrebačke organizacije da zaustavi ove selektivne procese izbacivanja, kako bi unutarstranački izbori koji su pred nama bili istinski demokratski, pravični i s jednakim šansama za sve. Članovima treba omogućiti pravo da biraju i budu dio promjene, a ne im oduzimati to pravo prije izbora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

P.S. Sve ima svoje vrijeme. Očito je došlo vrijeme da ja obranim pravo Zorana Milanovića da bude član SDP-a", pisala je Kolarić.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu