News

Komentari 333

Kolinda: U NATO-u sam bila jedina koja zna pomusti kravu

Kolinda: U NATO-u sam bila jedina koja zna pomusti kravu

"Bila sam žena koja vjerojatno najbolje i gađa i najspretnija je u tim fizičkim poslovima, ali isto tako vjerojatno i jedina žena koja zna i može pomusti kravu"

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović posjetila je u utorak navečer programsku skupštinu Gradske organizacije HSS-a Zagreb u restoranu Gastro Globus gdje je predstavila svoj program članovima te stranke koja joj je dala podršku u kampanji. 

Grabar Kitarović je rekla da njezini korijeni sežu u HSS, jer je njezin pradjed osnivao stranku na Grobniku, te da o njezinim sposobnostima svjedoči i njezina funkcija u NATO savezu:

- Bila sam žena koja vjerojatno najbolje i gađa i najspretnija je u tim fizičkim poslovima u NATO-u, ali isto tako vjerojatno i jedina žena u NATO-u koja zna i može pomusti kravu. I na to sam ponosna - istaknula je Kolinda i zahvalila HSS-ovcima na podršci.

Predsjednik HSS-a Branko Hrg izrazio je nadu da će ona uskoro postati prva hrvatska predsjednica. Rekao je kako će nakon pobijede biti lakše pobijediti i na parlamentarnim, "ponuditi građanima normalne programe, normalno ozračje, a poduzetnicima i obrtnicima olakšanje i rasterećenje od ove represije i pritiska koji se sada radi". Dodao je da su u ove tri godine bili svjedoci vrlo loših poteza Vlade te da joj se "mora reći dosta". 

- Tko joj to može reći bolje i jače nego buduća predsjednica gospođa Kolinda Grabar Kitarović! - poručio je Hrg.

Najčitaniji članci