Obavijesti

News

Komentari 230

Končevski: Saucha nije bio pijan, a policajci su ga sprdali

Končevski: Saucha  nije bio pijan, a policajci su ga sprdali
1

Pjevač grupe Zadruga rekao je kako se sve zapravo odigralo na mjestu gdje su autobusi posjetitelje Snježne kraljice trebali prevesti do Bistre jer je nastala gužva

VIDEO

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je šef kabineta premijera, Tomislav Saucha, u VIP šator na Sljemenu pokušao ući bez propusnice i pritom prijetio policajcima, drugu stranu priče za tportal ispričao je jedan od svjedoka, Krešimir Končevski, pjevač grupe Zadruga i šef zabočke komunalne tvrtke Plavinka.

Rekao je kako se sve zapravo odigralo na mjestu gdje su autobusi trebali prevesti gledatelje do parkirališta u Bistri. Končevski kaže kako je Saucha tamo s društvom čekao autobus. 

- Bila je hrpetina ljudi i svi su se gurali da bi došli do prijevoza. Iako smo i ja i on uredno čekali u redu, neki su se pozivajući se na ne znam kakve propusnice gurali preko reda i u jednom trenutku redari to više nisu mogli kontrolirati i tada je došla policija - rekao je Končevski i nastavio kako nije siguran je li bila riječ o interventnoj policiji. 

Rekao je kako je zatim policija počela raditi prolaz i gurati sve da se pomaknu, kao i one koji su uredno čekali u redu. 

- Tada smo počeli negodovati, i ja i Saucha i drugi. Nije svejedno da te interventni policajac počne naguravati. Nakon toga su nam počeli prijetiti da će nas legitimirati i počeli ispitivati tko smo i što smo i tako su i doznali tko je i što je Saucha. Počeli su se sprdati da je iz Vlade, tražili su ga osobnu iskaznicu, izvadili ga iz grupe van i obrađivali. Zamisli, tri policajca njega obrađuje, a sve ostalo je ostalo zanemareno, a sve jer je rekao - nemojte nas naguravati - rekao je Končevski tportalu i dodao kako mu se ne čini da je Saucha bio pijan. 

Zaključio je kako je sve ''namještaljka i bezobraština''. 

- Nije bila nikakva uspostava reda nego su nas sve počeli gurati. Njega su izdvojili iako sam i ja bio glasan - rekao je Končevski.

Sam Tomislav Saucha se o svemu još nije oglasio, a MUP-ova Služba za unutarnju kontrolu provodi istragu.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 230
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)