Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
49 komentara

Končevski tvrdi: Laburisti i ORaH idu zajedno u koaliciju

Sporazum ćemo u Zagrebu potpisati idući tjedan, a pridružiti će nam se još neki istaknuti pojedinci i stranke, rekao je predsjednik Hrvatskih laburista Tomislav Končevski

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
49 komentara

Predsjednik Hrvatskih laburista Tomislav Končevski potvrdio je u subotu Hini da će njegova stranka ići u koaliciju s ORaH-om te je za idući tjedan najavio potpisivanje koalicijskog sporazuma. 

"Točno je da idemo u koaliciju s ORaH-om. Imat ćemo koalicijski sporazum i na izbore ćemo izaći u cijeloj zemlji.  Sporazum ćemo u Zagrebu potpisati idući tjedan, a pridružiti će nam se još neki istaknuti pojedinci i stranke", kazao je Končevski Hini. Istaknuo je da su Labursiti i ORah svjetonazorski i ideološki bliski. "Oni su 'zeleni', a mi se borimo za prava radnika, odnosno i jedni i drugi borimo se za napredak Hrvatske", rekao je. 

Končevski vidi prednost Laburista i ORaH-a u odnosu na velike stranke u tome što su njihov rad podržali i pojedini sindikati u Hrvatskoj. "Mi ćemo ako treba 'izgoriti' na terenu, ali barem ćemo velikim strankama bar malo poremetiti priču", kazao je.  

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message