Obavijesti

News

Komentari 1

Konobarica stavila tabletu za spavanje u pivo liječniku. Onda ga gurnula pa još i opljačkala

Konobarica stavila tabletu za spavanje u pivo liječniku. Onda ga gurnula pa još i opljačkala

Protiv konobarice (31) iz Zagreba podignuta je optužnica za tešku krađu koja se zbila početkom rujna lani oko ponoći. Tužitelji traže 10 mjeseci bezuvjetnog zatvora, no konobarica se još uvijek može žaliti...

VIDEO

Konobarica (31) je lani u rujnu liječniku (57) ubacila tabletu za spavanje u pivo u kafiću u kojem je radila. Nakon toga par je otišao u šetnju Savskom te su oko 15 minuta iza ponoći ušli u vatrogasni prolaz kod Kemijsko-tehnološkog fakulteta. Tamo je liječnika gurnula u leđa te mu s ramena istrgnula ruksak Samsonite koji je nosio. U ruksaku su bili novčanik, osobni dokumenti, liječnička iskaznica, 1500 kuna, kreditine kartice, mobitel, naočale Ray Ban, liječnički stetoskop, doktorski štambilj, švicarski nožić, kišobran, ključevi stana i drugo. Žena se branila kako je to učinila jer je liječnik u kafiću bio bezobrazan prema njoj te ju je vrijeđao i maltretirao, piše Danica.hr.

'Nisam ga otrovala, bio je bezobrazan...'

- Da, pili smo tamno pivo u kafiću u kojem sam radila. Ubacila sam mu tabletu u pivo jer sam ga htjela omamiti, a sve iz razloga jer me vrijeđao i maltretirao. Nisam ga otrovala. Vani je on pustio ruksak i otišao na WC, a ja sam ga uzela i stavila u svoj te otišla u stan. Iz ruksaka sam uzela novčanik, pare i Ray Ban naočale. Nakon toga sam novčanik bacila, a iz ruksaka sam uzela još neke stvari. Ostatak sam bacila u park u blizini Maksimira, ne mogu se sjetiti točnog mjesta - ispričala je konobarica u istrazi.

Liječnik je policiji rekao kako se sve dogodilo u kafiću na Trgu Dražena Petrovića. Sjedio je u kafiću i pio pivo, a kako je vrijeme odmicalo sve se više, kaže, zezao s konobaricom koja mu je pred završetak radnog vremena na silu gurala da popije još jednu pivu na njen račun, što je i učinio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Je li Nenad najnespretniji lopov na svijetu? Pokušao opljačkati dućan 28 puta, uvijek ga ulovili
Je li Nenad najnespretniji lopov na svijetu? Pokušao opljačkati dućan 28 puta, uvijek ga ulovili

- Oko 15 minuta nakon ponoći s konobaricom sam krenuo Savskom. Dolaskom do Kemijsko-tehnološkog fakulteta rekla mi je da uđemo u neki vatrogasni prolaz, da malo prošetamo, nakon čega sam prvi ušao u taj prolaz. Nakon tri koraka, osjetio sam da me netko gura u leđa i gubio sam ravnotežu. Tada mi je netko s ramena istrgnuo ruksak. Nakon par sekundi uspio sam se okrenuti i primijetio sam da konobarice više nema. Oko nas nije bilo nikoga, znači konobarica me gurnula, uzela mi ruksak i nestala u noći - ispričao je liječnik tijekom istrage.

U optužnici su kao dokaz uvrštene i snimke nadzornih kamera iz kojih se vidi da liječnik i konobarica piju i druže se u kafiću te potom izlaze u šetnju Savskom. Optužnica je nepravomoćna i žena se na nju može žaliti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a