Obavijesti

News

Komentari 131

Gaf: I na kraju zašto nećemo glasati za HDZ, za... za... SDP!

Gaf:  I na kraju zašto nećemo glasati za HDZ, za... za... SDP!
7

Nakon nadahnutih govora Jadranke Kosor i Božidara Kalmete atmosfera je u punoj dvorani Jazine proključala, a to je očito ponijelo i ministra Darka Milinovića

VIDEO

Sabor Hrvatske demokratske zajednice u Zadru za 9. izbornu jedinicu obilježio je i gaf Darka Milinovića. Naime, nakon nadahnutih govora Jadranke Kosor i Božidara Kalmete atmosfera u punoj dvorani Jazine je proključala, a to je očito ponijelo i ministra koji je okupljenom mnoštvu pred kraj svog govora iz sveg glasa poručio:

- I na kraju, zašto nećemo glasovati za Hrvatsku demokratsku zajednicu... za... za... SDP!

Nakon toga se nasmijao, a s njime i HDZ-ovi izaslanici u dvorani koji su ga nagradili i pljeskom. Na kraju je nespretno pokušao ispraviti izrečeno.

- Malo hoćemo, malo nećemo, pa sam se malo, ovaj, da, da - kazao je Milinović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kosor: Neki nas mrze jer smo im uništili san o Jugoslaviji

Trebate govoriti o onome što smo postigli, posebno u posljednje dvije godine, ali i podsjetiti što su iz Kukuriku koalicije sve ukinuli kad su bili na vlasti. Predlagali smo ustavni zakon o braniteljima, oni su bili protiv, ali mi ćemo ga opet predložiti i sačuvat ćemo dostojanstvo branitelja. Kada sam postala premijerka, bilo je toliko teško da je postojala opasnost da već u rujnu nemamo za plaće, a pregovori s EU bili su blokirani. No, iako nam nitko nije pomagao, bili smo ustrajni. Možda zato kulja mržnja prema HDZ-u, a nekima smo uništili san o povratku u Jugoslaviju. No svi koji nas omalovažavaju moraju znati da ih se mi ne bojimo. Jedini smo otvorili borbu protiv korupcije i najviše trpimo i zato čekam sljedeći mandat da tu borbu rasplamsamo do kraja, rekla je Jadranka Kosor na saboru HDZ-a za 9. izbornu jedinicu u punoj dvorani Jazine u Zadru.

– Odblokirali smo na čelu s predsjednicom Jadrankom Kosor pregovore s EU, izlazimo i iz krize, a ujedno smo zaštitili državne interese, stalno trpeći uvrede i poniženja onih koji ništa drugo i ne znaju. Pobjeđivali smo i pobijedit ćemo opet. Neće proći prazne priče i demagogija Kukuriku koalicije. Ni u Šibeniku, ni u Dubrovniku, ni u Rijeci gdje su na vlasti i nisu napravili ništa. Oni su u svim presudnim trenucima okrenuli Hrvatskoj leđa, a jedini im je motiv puka mržnja prema HDZ-u i želja za vlašću. Kukuriku koaliciji 5. prosinca trebat će jako dobar "pivac" da ih probudi iz sna o pobjedi, a pobijedit ćemo opet – rekao je Božidar Kalmeta, koordinator  HDZ-a za 9. izbornu jedinicu u Zadru.

Pred nekoliko tisuća okupljenih govorio je i ministar zdravstva Darko Milinović koji je kazao kako Jadranku Kosor u Lici zovu Vila Velebita.

– Neće SDP doći na vlast i zatvoriti, kako najavljuju, gospićku bolnicu. Zaobilazili bi Liku, a Ranko Ostojić Gospić naziva malim gradom. Bili smo veliki '91. i sada smo veliki – rekao je Darko Milinović. Poručio je Draženu Budiši da neće proći u 9. izbornoj jedinici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a