Obavijesti

News

Komentari 18

Kosor u Imotskom: Ne želimo ideološke podjele, već reforme

Kosor u Imotskom: Ne želimo ideološke podjele, već reforme
1

Nisam zadovoljan kako smo krenuli, mislim da to i građani prepoznaju, ali sam uvjeren da ćemo dječje bolesti preboljeti, poručio je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor

VIDEO

Želimo reforme, a ne ideološke prepirke, poručio je u subotu predsjednik HSLS-a Darinko Kosor u Imotskom, gdje je gradski HSLS imao redovnu izbornu skupštinu, istaknuvši da nije zadovoljan kako je Vlada krenula, ali i izrazio uvjerenje da će vlast "dječje bolesti preboljeti" te je optimist u pogledu rada Vlade.

- Nisam zadovoljan kako smo krenuli, mislim da to i građani prepoznaju, ali sam uvjeren da ćemo dječje bolesti preboljeti. Podsjećam da je prošla Vlada Kukuriku koalicije bila potpuno pasivna tri godine, da bi u zadnjoj godini nešto pokušali napraviti. Bit ćemo bolji od njih, naša konfuzija traje vrlo kratko i ja sam optimist u pogledu rada Vlade. Želimo reforme, a ne ideološke prepirke koje ne vode nikud - izjavio je Kosor za Radio Imotski, a njegovu izjavu HSLS prenosi u priopćenju.

Najavio je konstruktivniju ulogu njegove stranke u novoj Vladi, istaknuvši da je pozicija HSLS-a u političkom životu Hrvatske vrlo jasna i polako raste.

- Mi smo politička stranka liberalno građanskog centra. Drago mi je da je naša infrastruktura jača što dokazuje i ova skupština u Imotskom. Polako, ali sigurno HSLS raste - rekao je.

Imotski HSLS održao je redovnu izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo, na čijem je čelu Maja Vican Markota, nezavisna vijećnica u Gradskom vijeću Imotskog, a potpredsjednici su Mate Meter i Goran Čiča.

Novoizabrana predsjednica Maja Vican Markota je, obraćajući se skupštini, najavila angažman u pogledu rješavanja nagomilanih problema u Gradu Imotskom.

- Grad Imotski nazaduje u svakom pogledu. Nažalost, nema razumijevanja za probleme građana, nezaposlenost nam je svakim danom sve veća, a na odlazak mladih smo potpuno navikli. To moramo promijeniti - stoji u priopćenju HSLS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao