Obavijesti

News

Komentari 57

Kosor o gubitku Clinton: To je kraj njezine političke karijere

Kosor o gubitku Clinton: To je kraj njezine političke karijere
1

Bivša premijerka Jadranka Kosor i bivši ministar vanjskih poslova Miro Kovač slažu se da je Donald Trump izvrsno vodio svoju kampanju i da je točno znao što birači žele čuti

VIDEO

Bivša premijerka Jadranka Kosor i bivši ministar vanjskih poslova Miro Kovač u studiju 24sata komentiraju ishod američkih izbora.

UŽIVO IZ STUDIJA 24SATA:

Uživo iz Amerike: Obraćanje gubitnice izbora Hillary Clinton!

Posted by 24sata on Wednesday, 9 November 2016

____________________________________

- Ako je Trump znao kao poslovni čovjek odabrati suradnike, znat će i sada - kaže Kovač koji je za novog predjsednika rekao da je agresivan i da je pogodio bilo birača. 

S njim se slaže i Kosor koja kaže da je točno pogodio poruke koje je plasirao američkim biračima. 

- On je odlično vodio svoju kampanju. U jednom trenutku je bio sam protiv svih - kaže Kosor i dodaje da je time njegova pobjeda neobičnija. U jednom dijelu govori Trumpa i Clinton su slični, kaže Kosor.

- Tu se vidi što je zapravo zemlja pune demokracije - prokomentirala je Kosor poziv Hillary Clinton svojim biračima da prihvate Trumpa kao svog predsjednika. 

- Ona je bila na rubu plača, ali to je izvrsno izvela. To je kraj njezine političke karijere - kaže bivša premijerka i dodaje da će biti zapamćena. Kovač je istaknuo da je Trump trijumfirao na aferama svoje suparnice. 

- Vidi se kako je izgrađen nacionalni identitet - isto je prokomentirao Kovač poziv gubitnice da javnost da šansu novom predsjedniku.

Davor Anić javio se iz New Yorka i kaže kako svi tamo očekuju reakcije političkog establišmenta, a za Clinton kaže da je utrla put budućim kandidatima. Kaže da je Clinton danas dala važnu poruku rekavši da će Trump biti predsjednik svima čija prava će poštivati.

- Trump je dobio izbore na populističkim izjavama o gradnji zida. Ali tko će to platiti? - komentira Anić Trumpovu žestoku retoriku.

Kovač kaže da je Trump dobio izbore jer inkarnira promjene, a Clinton inkarnira statiku. Bivši ministar je uvjeren da će Trump promijeniti američku politiku, ali ne zna u kojem omjeru.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)