Obavijesti

News

Komentari 89

Kradu i Jugiće, zar ne?! Lopovi u Zadru ukrali kultni automobil

Kradu i Jugiće, zar ne?! Lopovi u Zadru ukrali kultni automobil
2

Lopovi su ukrali Yugo star 28 godina u Zadru. Njime su prevalili 330 kilometara do Petrinje, gdje je policija pronašla automobil te su ga vratili presretnoj vlasnici

VIDEO

Unuk je taman registrirao automobil kad su ga ukrali. U utorak su nas zvali policajci iz Zagreba da su ga našli u Petrinji. Nisam se time bavila jer mi je bilo loše od svega, rekla je Marie Božanić (83), vlasnica Jugića.

Nekadašnji ponos jugoslavenske autoindustrije bio je parkiran u podzemnoj garaži jednog dućana u Zadru. Ukraden je u četvrtak, a vlasnica Marie policiji je u ponedjeljak prijavila krađu Yuga 45 vrijednog 3000 kuna. Policija je u međuvremenu pronašla automobil u Petrinji te su ga u utorak vratili presretnoj vlasnici.

- Nikad nisam htjela prodati taj auto jer mi je bio uspomena na preminulog supruga, pa je ostao u obitelji, a voze ga unuci - rekla je Marie.

Njezin suprug bio je automehaničar, pa je mazio i pazio svojeg limenog ljubimca iz 1988. godine. Nakon njega, i ostali ukućani pomno su održavali i pažljivo vozili “crveni bolid”.

Unuk Ivo F. (38) u utorak je automobil ukrcao na trajekt do otoka na kojemu imaju masline.

- To vam je crvena munja otoka! Služi nam za prijevoz maslina. Taman sam ga popravio i registrirao pred berbu, a u garaži sam ga ostavio jer sam otišao na otok. Kad sam se vratio po auto, njega više nije bilo gdje sam ga ostavio. Čak mislim da su ga ukrali na moj rođendan jer su tog dana sitni kriminalci operirali u blizini - rekao je Ivo sretan zbog povratka omiljenog vozila.

Inače, policija će protiv nepoznatog lopova podnijeti prijavu Državnom odvjetništvu.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"