Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kraj opsade: Muškarac koji je pucao na policiju se predao...

U subotu oko 16 sati policajci u Belom Manastiru dobili su dojavu o obiteljskom nasilju u  Šećerani. Kada su specijalci došli pred kuću, muškarac je pucao i prijetio bombom...

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Mjesto Šećerana je rano jutros odahnulo nakon dramatične noći. Nakon višesatnih pregovora, muškarac koji je sinoć pucao na policiju i zabarikadirao se s eksplozivom u kuću u 3.17 sati se predao policiji. Nitko nije ozlijeđen, objavio je MUP na svojim stranicama.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

[video: 1196619 / ]

U subotu oko 16 sati policajci u Belom Manastiru dobili su dojavu o obiteljskom nasilju u  Šećerani. Kada su pripadnici Specijalne policije došli pred kuću, muškarac je zapucao prema njima, a prijetio je i ručnom bombom.

Policija nije znala s koliko oružja njihov stari poznanik raspolaže pa su situaciji pristupili oprezno. Blokirali su prilaze stanu kako neki zalutali metak ne bi pogodio nekoga od mještana i krenuli s pregovorima. Članovi obitelji koji stanuju na istoj adresi uspjeli su se skloniti na sigurno.

Prema neslužbenim informacijama policija je prvo intervenirala u petak zbog navodne svađe u kući, a kad su stigli na intervenciju muškarac ih je omalovažavao i prijetio im, pa su ga priveli. Pustili su ga u subotu. Oko 16 sati ponovno je izbila svađa i policija je opet intervenirala.

- Znamo da je noćas prenoćio u policiji, ali ne znamo detalje. Sve je to počelo još prije par mjeseci. Bio je frustriran situacijom u kojoj se nalazi i navodno nezadovoljan jednom socijalnom radnicom, strahovao je da će mu oduzeti djecu. Ima sina od šest i i kćer od tri godine - rekao je susjed.

Možda vas zanima i ovo:
Message